schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare: Apartments Excelsior Mamaia Nord se afla la 100 de metri de plaja Mamaia si ofera un bar, terasa si cazare cu balcon si acces gratuit la internet WiFi.

Aparthotelul Excelsior este alegerea perfecta pentru familii, deoarece apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat dublu matrimonial,un living cu o canapea extensibila si o baie dotata si utilata cu toate cele necesare sederii dumneavoastra.
In apartamente veti regasi o chicineta dotata cu toate cele necesare in vederea unei sederi cat mai placute. Toate apartamentele dispun de balcon. Dimineata si seara, va puteti bucura de o priveliste spectaculoasa asupra Marii Negre.
Unitatile de cazare au aer conditionat si includ o chicineta complet utilata, cu zona de luat masa, TV cu ecran plat si o baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. De asemenea, exista frigider si cana fierbator.
- Apartamentele au un living cu fotoliu extensibil, dormitor cu pat matrimonial, chicineta utilata cu vesela si ustensile, baie cu cabina de dus, balcon fara vedere mare. Suprafata 50 mp.
- Apartamentele cu vedere partiala la mare au un living cu fotoliu extensibil, dormitor cu pat matrimonial, chicineta utilata cu vesela si ustensile, baie cu cabina de dus, balcon cu vedere partiala la mare. Suprafata 50 mp.
- Apartamentele premium au un living cu fotoliu extensibil, dormitor cu pat matrimonial, chicineta utilata cu vesela si ustensile, baie cu cabina de dus, balcon cu vedere frontala la mare. Suprafata 50 mp.
- Studiourile king deluxe au open space cu pat matrimonial, chicineta si spatiu de luat masa, baie cu cabina de dus si uscator de par, au balcon si vedere partiala la mare. Suprafata 45 mp.

Alte Specificatii:

Ora check-in: 16:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare pentru intreg sejurul, exclusiv T.V.A.


Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, situat la 24 km de Apartments Excelsior Mamaia Nord. Proprietatea ofer serviciu de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.





Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte oferte in destinatie

Ramada by Wyndham

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1483 Lei/pers

Nyota

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 2303 Lei/pers

Friday Boutique

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1035 Lei/pers