schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare: Situat in centrul istoric al orasului Tulcea, Hotelul Egreta se afla la 200 metri de malul Dunarii si 250 metri de primarie. Se poate ajunge cu trenul gara Tulcea fiind aproape sau cu autocarul pana la autogara Tulcea.

Descriere: Amplasamentul si dotarile de 3 stele, recomanda Hotelul Egreta atat pentru turism si excursii in Delta Dunarii, cat si pentru organizarea de evenimente. 

Camere: Hotelul ofera spre cazare 182 de locuri in camere si apartamente, dotate cu aer conditionat, televizor, acces gratuit la internet WiFi, cablu Tv, minibar, cabina de dus sau cada si uscator de par.

Restaurant: In cadrul restaurantului cu o capacitate de pana la 200 de locuri, veti avea ocazia sa porniti intr-o calatorie culinara, care va satisface gusturile pana si celor mai pretentiosi clienti, pornind de la preparatele internationale clasice, pana la savuroasele mancaruri romanesti traditionale. 

Facilitati:
- mic dejun inclus in tariful de cazare
- parcare,
- informatii de calatorie
- desteptarea prin apel telefonic
- depozitarea in siguranta a bunurilor de valoare
- rezervarea biletelor pentru ambarcatiuni. 
- la cerere, se pot organiza excursii speciale de una sau mai multe zile in Delta Dunarii, pe diferite trasee, in functie de preferintele turistilor, specialistilor ori pescarilor.  Aproape de hotel este faleza Dunarii, care ofera un peisaj boem atat pentru locatarii orasului cat si pentru turisti.

 Nava Georgia este o ambarcatiune de agrement cu o capacitate de transport de 20 persoane si 8 locuri de dormit. Este dotata cu tv, aer conditionat, bucatarie, grup sanitar cu dus, zona de plaja, terasa.
 
Servicii cu plata: 
- spalatorie 
- serviciu de calcatorie 
- sali de conferinta si petreceri
- fax/copiator.
- gazduirea unor evenimente si ocazii (conferinte, petreceri, etc.). Hotelul dispune de o sala de conferinta cu 50 locuri, dotata cu videoproiector, sonorizare, flipchart, ecran.

Animalele de companie sunt acceptate la cerere (se percep taxe iar acest serviciu poate suferi modificari).

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Complex Cormoran -Uzlina

Zona Delta Dunarii, Romania

de la 1198 Lei/pers

Sunrise-Crisan

Zona Delta Dunarii, Romania

de la 1413.5 Lei/pers

Green Village-Sfantu Gheorghe - Tulcea

Zona Delta Dunarii, Romania

de la 697.5 Lei/pers