schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



INFORMATII GENERALE
Grand Hotel Continental este un hotel de 5 stele in Bucuresti, aflat in centrul orasului, chiar pe cea mai frumoasa artera din Capitala. Grand Hotel Continental Bucuresti nu este doar un loc de cazare in Bucuresti, ci si un hotel de 5 stele care iti propune o calatorie eleganta in timp si o experienta aparte.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Cu o istorie de peste 190 de ani, hotelul Grand Hotel Continental este amplasat pe Calea Victoriei, in centrul Bucurestiului, avand astfel acces rapid catre toate punctele de interes ale orasului. Hotelul cochet a fost redeschis in anul 2009, dupa un proces de restaurare care a durat patru ani. Grija pentru detalii a pastrat intact aerul elegant si distins ce caracterizeaza cladirea. Localizarea si serviciile de 5 stele aduc si ele in prezent tot rafinamentul si istoria cu care sunt incarcate cele doua atractii turistice aflate in imediata vecinatate: Calea Victoriei si Centrul Vechi din Bucuresti.

FACILITATI UNITATE
Alarma fum
Bancomat
Camera de bagaje
Curier / Bagajist
Facilitati persoane cu dizabilitati si mobilitate redusa
Fumatul interzis in hotel
Harti turistice
Informatii turistice pentru oaspeti
Lift
Masa si fier de calcat
Purificare, sterilizare si dezinfectie in lift
Sistem climatizare: aer rece vara, aer cald iarna
WIFI gratuit
Ziare
Zona de relaxare

Bar de zi
Cafenea
Centru de wellness
Copiator
Facilitati conferinte
Facilitati petreceri private
Facilitati VIP in camera
Fax
inchirieri masini
Masaj
Mic dejun
Mic dejun bufet
Mic dejun in camera
Parcare publica in apropiere
Restaurant
Room service cu program limitat
Sali de conferinte
Sali pentru evenimente private
Sauna
Serviciu spalatorie
Terasa
Transfer de la/la aeroport

DESCRIERE CAMERE
Caracterizat drept un hotel de lux in Bucuresti, punem la dispozitia oaspetilor 59 de camere reconditionate si decorate cu piese de mobilier atent alese, ce ofera un aer nobil, cu totul special. Mobilierul a fost selectionat de la diferite case de licitatii din Europa, ceea ce face din Grand Hotel Continental un hotel care pastreaza aerul fermecator al Micului Paris, fiind alegerea perfecta pentru cei care cauta cazare in Bucuresti.
Hotelul dispune de 5 camere Standard single, 21 camere Standard Duble si 9 camere Standard twin. Printre facilitatile camerei Standard se numara birou de lucru, aer conditionat, seif, uscator de par, minibar, WiFi gratuit.
Hotelul dispune de 8 camere Deluxe twin si 10 camere Deluxe duble. In camerele deluxe te poti bucura de o zona de relaxare si una de lucru, iar dintre facilitatile camerei enumeram: aer conditionat, facilitati pentru ceai sau cafea, minibar, WiFi gratuit. Baia cu pereti de sticla este prevazuta cu cada, iar unele camere deluxe au si dus.
Daca iti doresti experienta unui apartament de cinci stele, Grand Hotel Continental Bucuresti iti pune la dispozitie apartamentele Junior. Principalele facilitati ale acestui tip de apartament sunt: zone separate pentru relaxare si odihna, birou de lucru, baie cu pereti de sticla prevazuta cu cada, doua televizoare LCD, aer conditionat, ceai si cafea, espressor, seif in camera, uscator de par, minibar si WiFi gratuit.
Fiind cele mai spatioase camere ale Grand Hotel Continental Bucuresti, Apartamentele Senior sunt compartimentate cu un dormitor si un living si se diferentiaza prin detaliile si design-ul deosebit al pieselor de mobilier.

SERVICII DE MASA
Restaurantul Concerto este unul dintre cele mai vechi restaurante Fine Dining din Bucuresti a carui bucatarie este bazata pe conceptul de nouvelle cuisine. Restaurantul Concerto este amenajat elegant, cu mobilier de la casele de licitatii de antichitati din Europa. De asemenea, va invitam sa experimentati o calatorie culinara intr-o oaza de liniste admirand forfota de pe Calea Victoriei la Bistro Continental. O intalnire de afaceri retrasa dar in centrul Bucurestiului poate avea loc la Victoria Club, unde pastram traditionalul englezesc 5 oclock tea. Nu in ultimul rand, traditia si istoria Cofetariei Continental de pe Calea Victoriei sunt o atractie pentru nostalgici si nu numai.

FACILITATI CONFERINTE
in cadrul Grand Hotel Continental aveti posibilitatea de a alege intre 6 sali de conferinta, cu suprafete ce variaza intre 14 si 100 mp. Toate cele 6 sali de conferinta din Bucuresti sunt situate la etajul 4 al hotelului nostru. Configuratiile diferite ale celor sase sali de conferinta asigura o potrivire perfecta cu tipul evenimentului. Indiferent daca este vorba despre lansari de produse, ateliere de lucru, prezentari, cocktail-uri sau sedinte de lucru.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte oferte in destinatie

Grand Hotel Continental

Bucuresti, Romania

de la 2008 Lei/pers

Hello Hotels

Bucuresti, Romania

de la 719 Lei/pers

Stil.

Bucuresti, Romania

de la 1474.5 Lei/pers