schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare:   Hanul Hora Romaneasca, este amplasat in statiunea Eforie Sud este Situat la aproximativ 2 km fata de plaja din Eforie Sud si la 3 minute de mers pe jos de Lacul Techirghiol.

Descriere: Hanul Hora Romaneasca isi propune sa fie o reflexie a culturii Romanesti si a traditiilor populare din toata tara. Ne dorim sa fim un exponent al ospitalitatii si gastronomiei Romanesti, o solutie perfecta atat pentru servicii turistice, cat si pentru evenimente private sau publice, organizarea de cursuri, seminarii sau sejururi de tip team building.
Proaspat renovat in 2018, Hanul Hora Romaneasca este optiunea perfecta pentru cazare si evenimente in Eforie Sud, datorita facilitatilor si conditiilor din unitate, datorita calitatii serviciilor si a atentiei pe care o dam fiecarui preparat pe care il servim. Ne-am denumit aHana pentru ca ne dorim sa va simtiti boiereste. Ne dorim sa fim casa voastra departe de casa, unde sa reveniti de fiecare data, plini de entuziasm. 

Camere:
CAMERE DUBLE SUPERIOARE
Hanul Hora Romaneasca va pune la dispozitie 16 camere duble de calitate superioara pentru sejurul dumneavoastra. Camerele includ baie proprie, paturi duble, televizor (televiziune prin cablu), internet wireless, minibar/racitor si uscator de par.

APARTAMENTE
Hanul Hora Romaneasca va pune la dispozitie 3 apartamente pentru sejurul dumneavoastra. Apartamentele sunt alcatuite din cate 2 camere cu paturi duble, hol si baie proprie. Ambele camere sunt dotate cu televizor (televiziune prin cablu) si internet wireless. Apartamentele includ minibar/racitor si uscator de par.

Facilitati hotel:
Oaspetii nostri pot servi o sumedenie de preparate traditionale savuroase in salonul hanului sau pe terasa interioara acoperita.

Servicii gratuite: parcare, comenzi taxi, trezire la ora dorita, primire fax, primire corespondenta.

Servicii cu plata: coafura, manichiura, pedichiura, spalatorie si curatatorie de haine.


Taxele locale se achita la fata locului.

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Paradox

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 560.5 Lei/pers

Briza Marii

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 491 Lei/pers

Splendid

Eforie Sud, Jud. Constanta, Romania

de la 792.5 Lei/pers