schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



INFORMATII GENERALE
Alma Health Spa Retreat se afla langa Braila pe malul Lacului Sarat, in statiunea cu acelasi nume, una dintre cele mai renumite statiuni balneare romanesti de la inceputul sec. XX.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Alma Health Spa Retreat este o destinatie de wellness si de vacanta in acelasi timp. Este un retreat de vindecare si revitalizare care foloseste cele mai eficiente terapii SPA, wellness si tratamente balneare cu namol sapropelic din Lacul Sarat, iar in timpul verii devine un resort pentru toata familia. Oferta gastronomica in restaurantele sale, parcul acvatic, plaja privata si nu in ultimul rand, un centru de evenimente si o sala spectaculoasa de ceremonii fac din Alma Health Spa Retreat o destinatie completa.
FACILITATI UNITATE
Acest retreat dispune de peste 2500 mp dedicati sanatatii si revitalizarii, cu peste 60 de spatii individuale pentru tratamente de recuperare, piscine interioare cu apa dulce si apa sarata captata din Lacul Sarat si facilitati complete de SPA si wellness.
Wellness - piscina cu apa dulce incalzita, jacuzzi, sauna uscata si camera salina cu pereti de sare de Himalaya.
Alma Health Center - piscina cu apa sarata captata din Lacul Sarat, cazi pentru bai cu namol, hidromasaje, masaje subacvale si bai cu plante, cabinete de masaj, sali pentru kinetoterapie, dusuri Vichy, pat Dry floating, electroterapie de inalta performanta (laser, magnetoterapie, Vacumed, Tecar, Emsella, ShockWave, SIS, fizioterapie).
Alma SPA - hammam, dus Vichy, camera terapeutica pentru cuplu, jacuzzi cu vedere spre Lacul Sarat, sauna umeda, sauna uscata, camera salina cu sare de Himalaya, cosmetice si uleiuri terapeutice premium organice Voya, Charme dOrient si Lakshmi, cabinete de masaj, terapii clasice, Ayurveda, Orientale, anti-imbatranire, de relaxare, de remodelare corporala.
De asemenea, turistii se pot bucura de un parc acvatic cu trei piscine si tobogane, plaja privata cu 1000 sezlonguri, beach baruri si restaurante pe plaja, teren multisport pentru fotbal, baschet, tenis de camp, excursii optionale cu ghid in Braila, plimbari cu vaporul pe Dunare, acces direct de pe plaja la Lacul Sarat pentru baie si terapii cu namol, dusuri exterioare cu apa calda.
Alte facilitati care completeaza locatia sunt parcare proprie, Wi-Fi, restaurante pe plaja si in hotel, sala de conferinte si de evenimente.
DESCRIERE CAMERE
Camerele Standard King dispun de un pat matrimonial.
Camerele Standard Twin dispun de doua paturi separate.
Camerele Superioare King dispun de un pat matrimonial.
Camerele Superioare Twin dispun de doua paturi separate.
Camerele Superioare Family dispun de un pat matrimonial si o canapea extensibila sau un fotoliu extensibil.Camerele Family sunt formate din doua camere Superioare King interconectate.
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie cu dus, Wi-Fi, cosmetice, seif, TV, minibar, espressor, uscator de par, papuci si halate.
LOCALIZARE
Cale rutiera:
- daca vii cu autocarul, trei autogari de interes national se afla in oras langa gara feroviara si au curse spre diferite orase ale tarii (Constanta, Bucuresti, Iasi, Galati, Brasov, Sibiu, Timisoara, Cluj);
Cu trenul:
- cea mai apropiata gara este Gara Braila unde exista trenuri directe zilnice dinspre Bucuresti, Buzau, Constanta si Galati. Accesul in statiune se face si printr-o linie permanenta de tramvai construita inca din anul 1900.
Transport aerian:
- in Braila nu exista aeroport local. Optiunile sunt Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta, aflat la 90 de minute distanta cu autocarul sau Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti, aflat la 231 km, respectiv 3 ore distanta cu autocarul.
In Braila mai poti ajunge cu vaporul, pe Dunare (in cazul croazierelor).
ATRACTII TURISTICE
Orologiul din Piata Traian, Manastirea Lacu Sarat, Insula Mica a Brailei, Teatrul Maria Filotti, Strada Mihai Eminescu (fosta Strada Regala), Faleza Dunarii si plimbari cu vaporasul.
POLITICI
Nu se accepta animale de companie.
SERVICII DE MASA
Restaurantul Allegria serveste preparate cu specific international si este situat la etajul 1 al Hotel Alma, are o capacitate de 130 de locuri.
Bistro by the Lake, amenajat pe plaja privata Alma, cu acces direct de la piscine si zona de sezlonguri este alegerea ideala pentru masa de pranz sau gustarea de dupa-amiaza si are o capacitate de 130 de locuri.
Restaurant Sallago este amenajat pentru servirea micului dejun.
FACILITATI COPII
Parc acvatic cu trei piscine si tobogane, teren multisport pentru fotbal, baschet, tenis de camp.
FACILITATI EVENIMENTE
Centrul de evenimente Alma poate acomoda orice fel de eveniment prin spatiile sale versatile si diverse. Cele patru sali de evenimente, Alma Grand Ballroom si restaurantele incapatoare vor putea gazdui pana la 1000 de invitati. Salile au lumina naturala, acces la terase spatioase, internet Wi-Fi de mare viteza, tehnologie audio-video si de conferinte de ultima generatie.



Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

REBIS INTERNATIONAL

Lacu Sarat, Jud. Braila, Romania

de la 773.415 Lei/pers