schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



INFORMATII GENERALE:
Pasind in hotel, patrunzi intr-un ambient modern si rafinat, unde armonia culorilor, stilul si eleganta cu care a fost innobilata noua constructie sunt organic legate cu grija permanenta pentru confortul oaspetilor si zambetul cald si natural al echipei de la Central Plaza.
DESCRIERE CAMERE:
Central Plaza Hotel dispune de 155 de camere elegante si confortabile, decorate intr-un stil modern contemporan.
Toate camerele sunt dotate cu internet gratuit, sistem de acces electronic si sistem suplimentar de blocare a usilor, televiziune prin satelit, aer conditionat si incalzire controlate individual, televizor cu ecran LCD, cutie de valori, minibar, linie telefonica.
Decorata in tonuri calde de maro si bej, Camera Premier ofera o atmosfera relaxanta, cu toate facilitaile necesare pentru o calatorie de afaceri sau vacanta. Baia este dotata cu dus, uscator de par, halat si papuci de baie.
Camera Superior aminteste de confortul intim de acasa, armonizand odihna perfecta pe care ti-o da maiestuosul pat matrimonial cu privelistea incantatoare asupra orasului dezvaluita prin spatiul vitrat generos in care se oglindesc culmile Cozla si Pietricica.
Avand o suprafata generoasa Junior Suite inglobeaza, alaturi de spatiul de odihna, o zona de lucru moderna, cu birou, fotolii si internet wireless pentru turistii aflati in calatorie de afaceri.
Camera family este varianta ideala pentru familiile care calatoresc impreuna cu copiii, sau pentru o escapada cu prietenii oferind o formula unica de cazare: o camera dubla cu paturi separate impreuna cu o camera single cu pat confortabil, interconectate cu un hol comun.
SERVICII DE MASA:
Restaurantele hotelului ofera preparate din bucataria traditionala si internationala.
FACILITATI EVENIMENTE:
Central Plaza doreste sa ofere o noua dimensiune intalnirilor de business in Piatra Neamt.
Centrul de conferinte al hotelului dispune de 4 sali de diferite dimensiuni. Salile de conferinte sunt dotate cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, aer conditionat, internet gratuit. Oferta poate fi completata cu sistem audio - video, echipament IT (laptop, imprimanta).

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

CENTRAL PLAZA HOTEL

Piatra Neamt, Jud. Neamt, Romania

de la 745.22 Lei/pers

HOTEL CEAHLAU

Piatra Neamt, Jud. Neamt, Romania

de la 603.6 Lei/pers

Dimineti in Cerdac..

Piatra Neamt, Jud. Neamt, Romania

de la 674.69 Lei/pers