schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



INFORMATII GENERALE
Hotel Continental Forum Bucuresti va invita sa descoperiti capitala Romaniei. Indiferent daca va aflati intr-o calatorie in scop profesional sau in vacanta, hotelul nostru de 4 stele va va asigura o atmosfera primitoare si relaxanta.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul este situat chiar langa parcul si statia de metrou Izvor si se afla la doar cateva minute de Centru Vechi si de Piata Unirii. In imprejurimi se gasesc numeroase institutii guvernamentale si centre de business importante. De asemenea, Piata Constitutiei si Muzeul National de Arta Contemporana sunt la cateva minute distanta.
Hotel Continental Bucuresti a fost renovat, igienizat si remobilat in anul 2021 si pune la dispozitia oaspetilor sai mai multe tipuri de camere. Toate camerele respecta standardele internationale de 4 stele si beneficiaza de dotari si facilitati moderne, dedicate turistilor pretentiosi.

FACILITATI UNITATE
Statie de incarcare vehicule electrice
Alarma fum
Aparat lustruit pantofi
Bancomat
Camera de bagaje
Facilitati persoane cu dizabilitati si mobilitate redusa
Fumatul interzis in hotel
Harti turistice
Informatii turistice pentru oaspeti
Lift
Masa si fier de calcat
Rampa acces persoane dizabilitati
Seif in camere
Sistem climatizare: aer rece vara, aer cald iarna
Supraveghere video in spatiile publice
Trusa de prim ajutor disponibila la receptie
Umbrela la receptie
WIFI gratuit

Bar de zi
Cafenea
Copiator
Facilitati conferinte
Facilitati petreceri private
Facilitati VIP in camera
Parcare publica in apropiere
Restaurant
Room service cu program limitat
Sali de conferinte
Sali pentru evenimente private
Serviciu spalatorie

DESCRIERE CAMERE
Hotelul are un numar de 161 de camere care imbina cu succes stilul clasic cu cel contemporan. Din totalul numarului de camere, 84 sunt camere Standard, 45 sunt camere Deluxe, 25 sunt camere Family, iar 7 sunt apartamente. Toate camerele sunt confortabile, relaxante si practice. Mai mult, atat Camerele Deluxe, cat si Apartamentele ofera o priveliste panoramica superba catre Palatul Parlamentului. Asadar, Continental Forum Bucuresti reprezinta alegerea optima pentru un sejur in capitala Romaniei.
Hotelul dispune de 84 de camere Standard cu o suprafata de 22 mp fiecare. Camerele de tip Standard sunt impartite astfel:
36 camere de tipul Standard Duble (cu pat matrimonial de 160 cm), special concepute pentru calatoriile de afaceri;
48 camere de tipul Standard Twin potrivite pentru delegatii si grupuri turistice;
Toate camerele Business au WiFi gratuit de mare viteza, televizor LCD, minibar, filtru de apa, ceai si cafea, seif, cosmetice la baie, uscator de par, halat si papuci.
Cele 45 de camerele Deluxe cu vedere la Palatul Parlamentului au suprafate cuprinse intre 19-25 mp si sunt distribuite astfel: 16 camere Deluxe Single (cu un pat de 160 cm si o suprafata de 19 mp), 26 camere Deluxe Duble (cu pat de 160 cm si o suprafata de 22 mp) si 3 Camere Deluxe Duble cu canapea (un pat de 160 cm + o canapea si o suprafata de 26 mp)
amerele Deluxe Family cu vedere la Palatul Parlamentului sunt special concepute pentru cei care doresc sa calatoreasca alaturi de familie. Dotarile si facilitatile acestui tip de camera se preteaza cu succes familiilor formate din doi adulti si doi copii.
Camerele Family sunt de doua tipuri: 11 camere Deluxe Family cu vedere la Palatul Parlamentului , cu un pat de 160 cm si o canapea extensibila, avand o suprafata de 26 mp si
14 camere Deluxe Plus Family cu vedere la Palatul Parlamentului, cu 2 paturi de 140 cm. avand o suprafata de 27 mp
Pentru a va bucura din plin de experienta unei calatorii in capitala Romaniei, hotel Continental Forum Bucuresti va pune la dispozitie 7 apartamente cu vedere la Palatul Parlamentului.
Hotelul dispune de 6 apartamente Family, dotate cu 1 pat matrimonial de 160 cm si o canapea extensibila in living si
1 apartament Deluxe plus Family, dotat cu 2 paturi duble de 140 cm ce poate gazdui pana la 4 persoane.

SERVICII DE MASA
in incinta hotelului Continental Forum Bucuresti se afla Bistro Continental, un restaurant cald si primitor in care puteti savura preparate delicioase din bucataria romaneasca si internationala. Mai mult, barul de zi ofera o gama impresionanta de bauturi, alcoolice si non-alcoolice, menite sa acopere o varietate mare de gusturi. Astfel, Continental Forum Bucuresti este locatia ideala atat pentru intalnirile de afaceri ce pot avea loc in cadrul restaurantului nostru, cat si pentru persoanele care doresc sa se relaxeze intr-un hotel bar din centrul orasului Bucuresti.

FACILITATI CONFERINTE
Pentru organizarea unui eveniment corporate in Bucuresti, Continental Forum va pune la dispozitie 6 sali de conferinta cu lumina naturala, facilitati moderne, dotari confortabile si servicii de calitate. Fiecare sala de conferinte poate fi adaptata in functie de specificul fiecarui tip de eveniment in parte. Doua sali de conferinte (Eminescu si Eliade) au pereti mobili si se pot diviza in 2 sali mai mici.
Printre facilitatile oferite pentru organizarea unei conferinte in Bucuresti putem enumera internet WiFi gratuit, ecran de proiectie, videoproiector, flipchart, sistem audio video, echipament IT. Fiecare incapere este dotata cu aer conditionat si sistem de incalzire.

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Grand Hotel Continental

Bucuresti, Romania

de la 2008 Lei/pers

Hello Hotels

Bucuresti, Romania

de la 719 Lei/pers

Stil.

Bucuresti, Romania

de la 1474.5 Lei/pers