schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Continental Forum Oradea este situat pe malul raului Crisul Repede si ofera acces gratuit la internet WiFi. Hotelul se afla la doar 5 minute de mers cu masina de centrul orasului. Proprietatea pune la dispozitie un restaurant, o piscina in aer liber, un bar si un lounge comun. Facilitatile includ room service, receptie cu program non-stop si acces gratuit la internet WiFi in toate zonele proprietatii.
Hotelul are camere de familie. Toate camerele sunt prevazute cu dulap. De asemenea, toate camerele de la Continental Forum Oradea includ birou, TV cu ecran plat si baie privata.
Oradea Continental Forum Hotel are un bar elegant si un restaurant, Mondo, care serveste preparate din bucataria romaneasca si internationala. Exista si un club de noapte.
De asemenea, oaspetii hotelului au la dispozitie un centru de afaceri, ziare si bancomat. Parcarea este oferita la un cost suplimentar.
Continental Forum Oradea este situat la 10 minute de mers cu masina de Aeroportul Oradea si la 20 de minute de mers cu masina de granita cu Ungaria. Se poate aranja un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Continental Forum Oradea

Oradea, Jud. Bihor, Romania

de la 671.5 Lei/pers

GALA HOTEL

Oradea, Jud. Bihor, Romania

de la 552.515 Lei/pers

VILA FORTUNA AURI

Oradea, Jud. Bihor, Romania

de la 486.08 Lei/pers