schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



INFORMATII GENERALE
MyContinental este un hotel de 3 stele in Bucuresti care isi intampina oaspetii in camere si apartamente spatioase, practice si modern decorate. Hotelul MyContinental Bucuresti a fost redeschis in martie 2022, in urma unui amplu proces de renovare si modernizare.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
MyContinental Bucuresti este un hotel budget-friendly, amplasat in imediata apropiere a Garii de Nord, principalul nod de transport intern si international al capitalei. Hotelul de 3 stele pune la dispozitia oaspetilor 250 de camere moderne si practice. Camerele sunt disponibile sub forma de camere Standard, camere Superior, camere Family si Apartamente. Acest hotel din Bucuresti se adreseaza atat calatoriilor de afaceri, cat si persoanelor aflate in tranzit sau in scop turistic.


FACILITATI UNITATE
250 camere / 7 etaje
Spatiu mic dejun
MyBistro (130 locuri)
terasa
Bar de zi (42 locuri)
Parcare supravegheata (contra cost)
Camera bagaje
Facilitati persoane cu dizabilitati si mobilitate redusa
Fumatul interzis in hotel
Sistem climatizare: aer rece vara, aer cald iarna
Patut de copil la cerere
Mini frigider
Fierbator de apa (Camere Superior)
Espressor (Apartamente)
TV cu ecran plat
Seif in camere
Baie cu dus
Cosmetice baie
Uscator de par
Halat de baie si papuci in apartamente
Apel trezire


DESCRIERE CAMERE
Hotelul MyContinental Bucuresti dispune de 120 camere standard, din care 60 dotate cu doua paturi twin, iar 60 sunt dotate cu pat dublu matrimonial. Totodata, exista 4 camere echipate cu facilitati pentru persoanele cu dizabilitati. Acestea comunica cu camera vecina destinata insotitorilor.
Suplimentar, decorul atractiv al camerelor Superior contribuie la asigurarea unui sejur confortabil turistilor aflati in cautarea unei unitati de cazare in Bucuresti.
Camerele de tip Superior Family pot gazdui cu usurinta fie 3 adulti, fie o familie formata din doi adulti si doi copii. Cele 21 de camere Superior Family sunt dotate cu o canapea extensibila de dimensiuni generoase si sunt ideale pentru un sejur petrecut alaturi de membrii familiei.
Pentru a va bucura pe deplin de experienta hotelului nostru din Bucuresti, sunt disponibile 16 apartamente family. Acestea beneficiaza de un spatiu generos ce poate acomoda cu usurinta 3 adulti sau o familie cu 2 copii. Principalele dotari ale unui apartament sunt: canapea extensibila in living, wc de serviciu, sistem de climatizare, televizor, seif, mini-bar, espressor de cafea, WiFi gratuit, kit de igiena personala, halat de baie si papuci, uscator de par. Design-ul acestor apartamente permite utilizarea spatiului intr-un mod eficient si sunt utile atat pentru calatoriile de afaceri, cat si pentru sejururile turistice.


LOCALIZARE
Hotelul beneficiaza de o amplasare excelenta, fiind pozitionat la o distanta de doar 2 minute de mers pe jos fata de Gara de Nord (principalul nod feroviar de transport intern si international). Aeroportul International Henri Coanda se afla la aproximativ 20 de km, iar distanta poate fi parcursa si cu trenul care circula pe ruta Aeroportul International Henri Coanda - Gara de Nord. Nu in ultimul rand, statia de metrou ce faciliteaza transportul rapid in capitala este situata chiar in fata hotelului.


SERVICII DE MASA
in incinta hotelului MyContinental Bucuresti se afla MyBistro, restaurantul ideal pentru un pranz energizant sau o cina relaxanta. Pentru momentele dulci, Cofetaria Continental va va uimi cu gustul perfect al prajiturilor si produselor de patiserie realizate in laboratorul propriu. Iar pentru momentele de relaxare sau pentru intalnirile din timpul zilei, va recomandam barul de zi din incinta hotelului nostru, a carui gama impresionanta de bauturi acopera o varietate mare de gusturi.


FACILITATI EVENIMENTE
Salile de evenimente de la MyContinental Bucuresti beneficiaza de lumina naturala si pot gazdui evenimente de la 14 persoane pana la 180 persoane, in multiple variante de amenajare a salii: tip cinema, U-shape, classroom, boardroom, receptie. Din cele 8 sali de conferinta se poate opta pentru cea mai potrivita evenimentului, in functie de numarul de persoane si de cerintele individuale ale evenimentului.


Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Hotel Cantemir

Bucuresti, Romania

de la 942.37 Lei/pers

Inter Business Bucharest

Bucuresti, Romania

de la 1262.56 Lei/pers

Sarroglia hotel

Bucuresti, Romania

de la 1558.145 Lei/pers