schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



INFORMATII GENERALE
Descoperiti experienta unica a ospitalitatii si a confortului la Ramada Plaza Bucharest! Fie ca va aflati intr-o calatorie de afaceri sau doriti sa organizati un eveniment, hotelul ofera cele mai inalte standarde ale serviciilor, intr-un spatiu elegant si intim, in care veti regasi toate facilitatile de care aveti nevoie.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Situat in partea de nord a Bucurestiului, in cea mai prolifica zona de afaceri a orasului si la doar 500 de metri de Centrul Expozitional Romexpo, hotelul Ramada Plaza Bucharest pune la dispozitia dumneavoastra camere confortabile, cu o varietate de facilitati, un centru modern de conferinte si de afaceri, restaurantul traditional romanesc La Parc, elegantul si cosmopolitul restaurant Red Pepper cu preparate delicioase internationale, barurile Anais si Vanilla si clubul de wellness, Vitality.
La hotelul Ramada Plaza Bucharest se gasesc si un centru de infrumusetare si un magazin de cadouri.

FACILITATI UNITATE
Executive Lounge
Curatatorie si spalatorie
Business Center
Magazin de suveniruri
Coafor
Parcare gratuita
Check-in si Check-out express
Room Service 24 / 24h
Acces la Vitality Club
Shuttle Bus (la cerere)

DESCRIERE CAMERE
Hotelul Ramada Plaza Bucharest ofera 300 camere confortabile, cu un design modern si cu toate dotarile high-tech necesare oamenilor de afaceri pentru a avea o calatorie confortabila. La Ramada Plaza Bucharest va puteti relaxa si odihni in camerele de tip Standard, Business Class, Apartament sau Penthouse, avand la dispozitie camere nefumatori, dar si pentru persoane cu dizabilitati.
In toate camerele Ramada Plaza Bucharest gasiti urmatoarele facilitati:
Televizoare LCD
Acces gratuit la Internet wireless
Seif (de dimensiunea unui laptop)
Halat de baie
Papuci
Uscator de par
Mini Bar
Cofee maker, selectie de ceaiuri, cafea, zahar si o sticla de apa
Fier si masa de calcat

Camerele Standard sunt complet echipate cu dotari high-tech, fiind situate de la etajul 1 la etajul 9. Sistem de aer conditionat reglabil, televizoare LCD, seif suficient de mare pentru a gazdui un laptop, accesorii si cosmetice de baie, minibar si acces la Clubul de Wellness Vitality, sunt doar cateva dintre facilitatile oferite de camerele Standard.
Situate la etajele 10 si 11 ale hotelului, camerele Business Class se bucura de o priveliste superba asupra orasului. In afara de facilitatile standard, oaspetii beneficiaza de express check-in si check-out, dar si de acces la Business Lounge, unde acestia se pot relaxa, pot servi bauturi racoritoare si gustari usoare sau pot organiza mici intalniri de afaceri.
Cu o ambianta deosebita si un design rafinat, apartamentele junior spatioase oferite de Ramada Plaza Bucharest sunt perfecte pentru un sejur confortabil, atat pentru turisti, cat si pentru oameni de afaceri. Situate la etajul 11, ofera pe langa facilitatile de tip standard si o linie de cosmetice imbunatatita, express check-in si check-out, dar si acces la Business Lounge.
Cu o ambianta deosebita si un design rafinat, apartamentele spatioase oferite de Ramada Plaza Bucharest sunt perfecte pentru un sejur confortabil, atat pentru turisti, cat si pentru oameni de afaceri. Situate la etajul 11, ofera pe langa facilitatile de tip standard si o linie de cosmetice imbunatatita, express check-in si check-out, dar si acces la Business Lounge.

SERVICII DE MASA
Restaurantul La Parc ofera combinatia perfecta de preparate din bucataria romaneasca si internationala, o ambianta traditionala, cu elemente moderne si divertisment live folcloric. Gradina sa este locul perfect unde oaspetii pot petrece o dupa-amiaza sau seara relaxanta.
Restaurantul Jasmine este locul perfect pentru pranzuri de afaceri sau petreceri private si ofera un mediu confortabil si relaxant, o atmosfera calda si informala, precum si posibilitatea de a alege dintr-un meniu international bine echilibrat.
Bucura-te de preparatele noastre internationale in cadrul restaurantului Red Pepper, in stil bistro. Va putem oferi servicii de catering pentru toate gusturile, cu mancaruri delicioase atent selectate din bucataria traditionala si internationala.
Vibrant si cosmopolit, Anais Bar va pune la dispozitie o selectie de bauturi si gustari usoare pe parcursul intregii zile, intr-un mediu placut, cu lumina naturala si o terasa in aer liber, care vor contribui cu siguranta la relaxarea dumneavoastra.
Situat la parterul hotelului si deschis non-stop, va puteti relaxa in cadrul barului Vanilla intr-o atmosfera eleganta, savurand o gustare sau bucurandu-va de bautura preferata. Vanilla Bar este locul ideal pentru intalnirile informale sau pentru pauzele scurte de relaxare din timpul zilei de lucru.

FACILITATI CONFERINTE
Centrul de conferinte Ramada Plaza Ramada Parc dispune de 20 de sali de evenimente, dotate cu cele mai moderne echipamente audiovizuale si cu facilitati special create pentru conferinte, training-uri, seminarii, evenimente corporate si intalniri de afaceri.
Salile pot fi configurate si si compartimentate in spatii de dimensiuni diferite, in functie de tema, tipul si stilul evenimentului dumneavoastra. Cea mai mare sala are o capacitate maxima de 400 de persoane, iar centrul de conferinte poate gazdui orice tip de eveniment: de la congrese si seminarii, pana la evenimente sociale sau private (nunti, botezuri, aniversari, etc.).

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Grand Hotel Continental

Bucuresti, Romania

de la 2008 Lei/pers

Hello Hotels

Bucuresti, Romania

de la 719 Lei/pers

Stil.

Bucuresti, Romania

de la 1474.5 Lei/pers