schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Hotelul Relax este situat in Sovata Bai, amplasata intr-un peisaj montan deosebit cu o panorama de neuitat, la numai 5-10 minute de Lacul Ursu, cel mai cunoscut lac heliotermal din Europa. Acest hotel a fost creat cu un design deosebit care imbina placut stilul clasic cu cel rustic tip bavarez si dispune de 22 de camere, restaurant, bar, parcare si o gama variata de programe optionale, avand o capacitate de 50 de locuri.
Hotel Relax este deschis in tot timpul anului, situat intr-o zona linistita a statiunii, oferind servicii de cazare, masa si programe, este perfect pentru intalniri de familii sau de firme.


Camere unitate: Camerele duble standard sunt formate din paturi twin sau alipite si sunt dotate cu mocheta, tv, telefon, Wi-Fi, balcon. Baile sunt dotate cu cabina de dus, uscator de par. Camerele Family 3 persoane sunt mai spatioase si sunt formate din paturi twin sau alipite si o zona de relaxare cu canapea si fotolii. Sunt dotate cu mocheta, tv, telefon, Wi-Fi, balcon, minibar. Baile sunt dotate cu cabina de dus sau cada, uscator de par, papuci si halate de baie.

Restaurantul cu o capacitate de 50 de locuri ofera un meniua la cartnbsp;cu specific international, precum si posibilitatea organizariide evenimente private sau corporate. Este un loc unde va puteti simti relaxatcu preparate culinare si bauturi atent selectionate, intr-o ambianta eleganta si comoda.


Relax Spa va ofera urmatoarele servicii:psicina pentru copii, jacuzziuri, baie cu aburi, saune, zona de relaxare simasaj. Toti clientii hotelului sau restaurantului Relax pot beneficia deseriviciile oferite de Relax Spa. Masaj SUEDEZ: Cel mai popular masaj adaptat nevoilorcorpului, care te ajuta la relaxare si energizare. Masaj REFLEXO: Masajul picioarelornbsp;este o modalitate foarte simpla de arelaxa, de a detoxica si de a stimula anumite organe interne. Masaj SPORTIV: Este un masaj energizant, revigorant a intregului corp.

Evenimentenbsp;pentru grupuri de maxim 50 de persoane.








Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Bradet Ensana Health Spa Resort

Sovata, Jud. Mures, Romania

de la 1372 Lei/pers

Sovata Ensana Health Spa Resort

Sovata, Jud. Mures, Romania

de la 1515.5 Lei/pers

Ursina Ensana Health Spa Hotel NOU

Sovata, Jud. Mures, Romania

de la 1106 Lei/pers