schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare: Pensiunea Laguna Albastra ste localizata in comuna Murighiol, pe malul Dunarii, intr-o atmosfera moderna plasata in inima naturii. Conditiile de cazare sunt ideale, oferind tot confortul pentru un sejur de neuitat.

Descriere: Pensiunea Laguna Albastra a fost construita in anul 2011 si ofera cazare in 5 camere duble, 6 camere matrimoniale si 4 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu TV, balcon si baie proprie.

Restaurantul pensiunii Laguna Albastra are o capacitate de 35 de locuri si o terasa exterioara de 50 de locuri, servind atat mancare pescareasca, precum si preparate din bucataria internationala.
Turistii se pot relaxa in barul hotelului, la piscina exterioara cu o dimensiune de 25x4 metri si o adancime de la 2,5 la 1 metru sau in gradina cu facilitati de gratar si terasa.

Facilitati: 
- Pensiunea Laguna Albastra pune la dispozitie parcare auto si navala supravegheate, 3 salupe rapide si 6 barci cu motor pentru excursiile organizate in Delta Dunarii.
- teren de joaca pentru copii 
- aer conditionat 
- camere de familie. 
- Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in toata Pensiunea Laguna Albastra.
- Pensiunea Laguna Albastra pune la dispozitia turistilor parcare privata gratuita si inchirieri de biciclete.
- La cerere, pensiunea pune la dispozitie excursii cu barca in Delta Dunarii.

Activitati si obiective din zona Murighiol:
- Se organizeaza plecari cu barcile AZn diferite zone spre SfAentu Gheorghe, Uzlina, Caraorman, Crisan si altele -La distanta de 1 kilometru se afla un lac cu acelasi nume, ce avea o legatura directa cu Dunarea, acum fiind AZnchis
- In localitate exista vestigii arheologice din anii 350-250 AZ.Hr. precum si asezari geto-dacice si din perioada romano-bizantina. Un obiectiv foarte important este Cetatea Halmyris, pe unde trecea acum mult timp bratul Dunarii, SfAentu Gheorghe.

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Complex Cormoran -Uzlina

Zona Delta Dunarii, Romania

de la 1198 Lei/pers

Sunrise-Crisan

Zona Delta Dunarii, Romania

de la 1413.5 Lei/pers

Green Village-Sfantu Gheorghe - Tulcea

Zona Delta Dunarii, Romania

de la 697.5 Lei/pers