schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



CONTACT NUMAR TELEFON: 0230233334, ADRESA EMAIL: contact@casahumor.ro Pensiunea Casa Humor este situata la doar 1 km de centrul orasului, la iesirea din orasul Gura Humorului spre Campulung Moldovenesc pe partea dreapta, la 100 m de la soseaua principala E576.


CASA HUMOR 4* se distinge de celelalte locatii de acelasi gen din zona, prin calitatea serviciilor oferite, tarife competitive.
Casa Humor te va primi intotdeauna cu bratele deschise pentru a-ti oferi clipe minunate intr-un cadru intim si primitor.
Pe langa weekend-urile si vacantele de destindere si agrement Casa Humor 4* este locul ideal pentru organizarea unor evenimente cum ar fi:


-conferinte;
-cursuri si seminarii;
-aniversari;
-petreceri de firma;
-seri festive;
-cantonamente sportive.


Descriere facilitate
Contra cost: room service optional, serviciu de trezire clienti, transport la cerere la si de la aeroport, inchiriere table, remy, carti, transmitere/primire mesaje fax, optional spalat/ calcat lenjerie, excursii organizate la manastiri, se asigura transport si ghid, seara campeneasca cu program folcloric, masa traditionala si foc de tabara, o zi la stana cu degustare de branzeturi, miel, balmos, inchirieri atv-uri.


Descriere locatie
Pensiunea Casa Humor este compusa din 2 corpuri de cladire, totalizand 50 de locuri de cazare.


Servicii masa
Se asigura in unitatea restaurant Casa Humor, in sistem fisa cont.

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Aldi

Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

de la 579.5 Lei/pers

Best Western Bucovina

Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

de la 517.5 Lei/pers

Hotel Club Bucovina

Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

de la 717 Lei/pers