schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului




Situata central in Poiana Brasov, la numai 10 minute de mers pe jos de partiile de schi, Pensiunea Monti Chalet ofera cazare si vederi superbe la munte. 

Aceasta dispune de 10 camere duble, dintre care 9 camere au pat matrimonial si una are paturi twin. 
Toate camerele sunt decorate cu gust, cu mobilier de inalta calitate, design minimalist, baie privata cu uscator de par, televizoare cu ecran plat, ceainic, articole de toaleta iar unele camere au balcoane cu vederi superbe. Wi-Fi gratuit este disponibil in toate zonele publice.

Oaspetii de la Monti Chalet beneficiaza de acces la un centru spa, care include un jacuzzi interior, sauna uscata si o zona de relaxare, contra cost.

Un mic dejun continental tip bufet este disponibil in fiecare dimineata la proprietate.

 Dubla standard fara balcon - 1 pat matrimonial; fiecare camera poate acomoda 2 adulti sau 2 adulti si un copil mic pana in 4 ani.
 Dubla superioara cu balcon - 1 pat matrimonial; fiecare camera poate acomoda 2 adulti sau 2 adulti si un copil mic pana in 4 ani.
 Dubla Twin - 2 paturi single; fiecare camera de acest tip poate acomoda 2 adulti sau 1 adult si un copil de orice varsta.

Nu se amplaseaza pat suplimentar. 

Proprietatea este situata la 10 km de animatul oras Brasov. Cetatea Rasnov este, de asemenea, la 12 km, iar castelul Bran, despre care se spune ca este castelul contelui Dracula, se gaseste la 25 km. Cel mai apropiat magazin este la 50 m de proprietate, iar cea mai apropiata statie de autobuz este la 200 m. Oaspetii pot parca la proprietate, in limita locurilor disponibile.



Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Dambul Morii .

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 954 Lei/pers

Ramada

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 807 Lei/pers

Grand Hotel Brasov

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 778.135 Lei/pers