schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Portego este un hotel mic la 2 km de centrul orasului Laganas, cu atmosferă romantică.
Localizare

Hotelul este situat la 2 km de centrul oraşului Laganas din Zakynthos, 6 km de oraşul şi portul Zakynthos şi la 4 km de Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos. Plaja de nisip lungă din Laganas este la 2,5 km, iar plaja de Marathias se află la 10 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Hotelul Portego are piscină cu terasă la soare şi snack bar. Facilitati masa:Micul dejun continental este servit zilnic la snack barul de lângă piscină, unde oaspeţii se pot bucura, de asemenea, de beri reci şi de gustări uşoare pe tot parcursul zilei. La 2 km de proprietate se găsesc taverne, baruri şi cluburi. Parcarea: publică este posibilă pe loc, gratuit. Animale de companie: Nu sunt permise.

Facilitati camere

Hotelul oferă camere cu aer condiţionat şi balcon privat, cu vedere la grădina înflorită sau la piscină. Camerele sunt luminoase, aerisite şi decorate simplu, cu mobilier din lemn de culoare închisă. Fiecare spaţiu de cazare este echipat cu TV, frigider şi seif. Baia privată are duş sau cadă.Wi-Fi este disponibil în în întregul hotel și este gratuit.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://portego.gr/en/location.php) si a fact sheet-ului!

 

Harta