schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Profil: Tratament
Situare: Hotelul este pozitionat in centrul statiunii, la 1 km de gara Mangalia si la 20 m de plaja. In apropiere se afla Aqua Park Balada si Cleopatra.
Info: Hotelul, renovat recent (in anul 2006), detine centru de tratament, parcare pazita, bar de zi, terasa de vara si acces Aqua Park Balada, la 20 m. Hotelul detine si o baza de tratament proprie. Pentru cei care doresc sa faca si tratament, hotelul detine o baza proprie cu sectii de hidroterapie, masaj, electroterapie, gimnastica medicala, dus subacval, kinetoterapie si cura geriatrica. 
Camere: Ofera cazare intr-un total de 283 de camere, dintre care 14 apartamente. Camerele duble dispun de sistem de climatizare, TV cu televiziune prin cablu, minibar, geam termopan, balcon, baie cu dus si uscator de par. 

Apartamentele sunt compuse din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, hol si baie. Sunt dotate cu sistem de climatizare, TV cu televiziune prin cablu, minibar, geam termopan, balcon, baie cu dus si uscator de par.
Restaurant: Hotelul dispune de un restaurant de mare capacitate pentru servirea meselor principale, dar si de un bar si terasa pentru cei care doresc se se relaxeze in timpul zilei sau seara. 
Servicii gratuite: informatii turistice, comenzi taxi, acces Aqua Park Balada
Servicii cu plata: servicii de tratament, servicii de calcatorie-spalatorie
Facilitati copii: Copiii de la 0 la 2,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.Copiii de la 3 la 6,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din serviciile de masa achizitionate   de adult, fara acordare de pat suplimentar.Copiii de la 7 la 11.99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar. Copiii de la 12 la 17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al adultului si 100% din valoarea mesei, cu acordare de pat suplimentar.
Atractii in zona: Aqua Park Balada, plaja cu intrare lina in apa




Tratament


Electroterapie:
-Galvanizare 
-Ionizare
-Curenti diadinamici
-Trabert
-Tens
-Curenti interferentiali
-Unde scurte
-Ultrasunete
-Vacuum
-Magnetoterapie
-Stimulari electrice


Hidroterapie:
-Bai cu apa sulfuroasa


Aerosoli:
-Aerosoli individuali (cu ape minerale si medicamente)


Kinetoterapie:
-Kinetoterapie grup (sala de sport)
-Kinetoterapie cu aparate speciale ( sala de sport)
-Banda Runner (sala de sport)





Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

3 % Oferta Speciala
Saturn

Saturn

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 1245 Lei/pers

5 % Oferta Speciala
Cleopatra

Cleopatra

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 2487.5 Lei/pers

Cerna

Saturn, Jud. Constanta, Romania

de la 1155 Lei/pers