schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare: Hotelul se afla situat la 10 metri de plaja, la 50 metri de centrul orasului si la 100 metri de Sanatoriul Balnear Mangalia.

Descriere: Hotelul a fost complet renovat in anul 2012 si ofera conditii moderne de cazare. Hotelul ofera turistilor 54 spatii de cazare (50 duble si 4 apartamente).

Camere: Camerele sunt dotate cu mobilier nou, mocheta, TV LCD Philips 66 cm, televiziune prin cablu, sistem de climatizare reglabil si baie proprie cu cabina de dus. Apartamentele au o suprafata de 35 mp, au vedere la mare si sunt dotate cu bucatarie utilata (cuptor microunde Samsung, cana electrica Bosch, chiuveta Franke, vesela si tacamuri), TV LCD Philips in living si in dormitor, televiziune prin cablu, acces in camera cu cartela magnetica, sistem de climatizare reglabil si baie proprie cu cabina de dus.

Restaurant: Micul dejun se serveste in salonul situat la parterul hotelului, avand o capacitate de 45 de locuri. Hotelul nu are restaurant, doar salon de mic dejun. In curtea hotelului este amenajata o frumoasa terasa si un loc de joaca pentru copii. 

Servicii gratuite: internet wireless in tot hotelul si pe plaja, parcare proprie supravegheata video 24/24, seif gratuit la receptie, primirea si transmiterea corespondentei, trezirea turistilor la cerere, informatii turistice, rezervari restaurante, cluburi, comanda taxi, pastrarea obiectelor pierdute, camera de bagaje, trusa medicala de prim ajutor, sauna

Servicii cu plata: tratament in cadrul Sanatoriului Balnear Mangalia, inchiriere sala conferinte, inchiriere sala pentru petreceri, zile de nastere copii, inchiriere card digital cu extra canale TV, transmitere fax, copiator, spalatorie, curatatorie, rent-a-car, organizare excursii, la cerere, pat suplimentar

Facilitati copii: Cate persoane se accepta maxim in fiecare tip de camera: 2 adulti + 2 copii; in paturile suplimentare se accepta 1 persoana; se incaseaza: 70 lei / zi (in sezon iunie, iulie si august) si 50 lei / zi (extrasezon); copii intre 0-3 ani au gratuitate la cazare cu 2 adulti in camera. Exista meniu special copii, gradinita, loc de joaca pentru copii in gradina hotelului si tarc copii.

Animale de companie: Nu se accepta. 

Atractii in zona: Portul turistic Mangalia (100 m destinat ambarcatiunilor de agreement), parc & locuri de joaca pentru copii (80 m, vizavi de Portul Mangalia), Geamia ,,Esmahan Sultan (100 m), monument de arhitectura in stil maur, Farul Genovez (construit intre anii 1858-1860), Situl arheologic (50 m, pe faleza), Mormantul cu papyrus, Muzeul de arheologie Callatis, Muzeul Marinei, Herghelia Mangalia (la 3 km nord de Municipiul Mangalia), Biserica Sf. Mina, Biserica de lemn construita in stil maramuresean.

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Msr Port

Mangalia, Jud. Constanta, Romania

de la 770 Lei/pers

Corsa

Mangalia, Jud. Constanta, Romania

de la 393 Lei/pers

Laguna

Mangalia, Jud. Constanta, Romania

de la 911 Lei/pers