schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Inaugurat  in 2015, fiind deschis permanent si avand dotari de ultima ora, Tomis Garden ApartHotel este alegerea ideala pentru un sejur sau chiar o vacanta prelungita la malul Marii Negre in statiunea Mamaia sau pentru oamenii de afaceri pe care munca ii aduce in zona Constantei.


Aparthotelul Tomis Garden, clasificat la 3 stele, dispune de 31 de apartamente: 22 de apartamente cu 1 dormitor si 9 apartamente cu 2 dormitoare, un bistro, o terasa in sezonul cald, o gradina pentru relaxare si loc de joaca in aer liber. Fiecare apartament are 1 sau 2 dormitoare, living si kitchineta cu zona de luat masa, baie cu cada, o a 2-a baie cu dus la apartamentele cu 2 dormitoare, balcon generos sau terasa.


Bistro-ul Tomis Garden va invita sa savurati o gustare sau oricare din mesele principale ale zilei sau doar sa va relaxati la o cafea. In sezonul cald va puteti relaxa pe terasa bistro-ului sau in gradina special amenajata.


Locul de joaca in aer liber va va rasfata copii cat timp dumneavoastra va relaxati in zona gradinii sau pe terasa bistroului.

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

10 % Early Booking
Ramada by Wyndham

Ramada by Wyndham

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1335 Lei/pers

Nyota

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 2303 Lei/pers

Clubul de vacanta CORABIA PIRATILOR

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 862.5 Lei/pers