schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare: Tudor by Dedal Aparthotel este o locatie noua, deschisa pe toata perioada anului, perfecta atat pentru sejururile business cat si pentru cele de tip leisure, datorita camerelor spatioase cu dotari si echipamente moderne, precum si accesului imediat si facil la plaja.
Descriere: Tudor By Dedal Aparthotel, situat in Mamaia Nord , in zona Alezzi, este dotat cu spatiu de servire a meselor, bar, piscina in aer liber ce functioneaza in perioada sezonului estival  si  terasa exterioara.
Cazare: Locatia dispune de 24 de spatii de cazare , dintre care 11 apartamente ce constau intr-un living cu canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial, 10 studiouri dotate cu pat dublu matrimonial si 3 studiouri duble, mai spatioase ce detin pe langa un pat dublu matrimonial si o canapea extensibila. 
Fiecare unitate pune la dispozitie o terasa cu vedere la piscina, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, o zona de luat masa, o bucatarie bine utilata si o baie proprie cu dus, articole de toaleta gratuite si un uscator de par. 
Oaspetii au la dispozitie de asemenea un frigider, un cuptor si o plita, precum si un ibric electric.
Toate camerele au balcoane mobilate.

Facilitati: Hotelul ofera gratuit clientilor sai un salon de zi comun pentru relaxare, piscina exterioara, gradina, parcare privata si Internet Wireless.
Atractii in zona: Aparthotelul se afla la 6,6 km de Lacul Siutghiol si la 12 km de City Park Mall & Cora Hypermarket. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, situat la 19 km de TUDOR BY DEDAL APARTHOTEL.


Check-in: 18:00   Check-out: 12:00





Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte oferte in destinatie

Ramada by Wyndham

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1483 Lei/pers

Nyota

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 2303 Lei/pers

Friday Boutique

Mamaia, Jud. Constanta, Romania

de la 1035 Lei/pers