Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Plajă

Piscina

Parcare

Wi-Fi zone publice

Wi-Fi camere


Amplasată în Amoudara (Creta-Heraklion), la 150 m de plaja Amoudara, Eleni Palace Hotel este o proprietate de 2 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele confortabile de la Eleni Palace Hotel au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift, un seif și un lounge cu televizor. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la o distanță de 10 km.

Cele mai apropiate atracții de Eleni Palace Hotel sunt: Stadionul Pankritio - 3,4 km, Universitatea din Creta - 3,6 km, Stadionul Theodoros Vardinogiannis - 5,2 km.

Facilitati

Dotări camere

Aer conditionat
Baie cu cadă sau duș
Seif
Articole de toaletă gratuite
Foehn
Balcon
Canale prin satelit
TV
Pardoseală de gresie/ marmură
Zonă de luat masa
Ustensile de bucătărie
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Chicineta

Facilități proprietate

Lift
Camere pentru familie
Camere pentru nefumatori
Wi-Fi zone publice gratuit
Parcare la proprietate
Inchirieri auto
Terasa
Grătar
Tv în spațiile comune

Masă

Snack Bar
Mic dejun tip bufet

Piscină & outdoor

Sezlonguri
Bar la piscină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Umbrele de soare
Terasa
Gradina

Plajă

Plajă publică
Plajă - la 150 m
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Lili Hotel

Ammoudara, Creta-Heraklion, Grecia

de la 379 /pers

Yianna Caravel

Creta-Heraklion, Grecia

de la 909 /pers

Cretan Village Aparthotel

Agios Nikolaos , Grecia

de la 419 /pers