Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului



 

Situat in mijlocul unor grădini tropicale cu vedere la Turtle Bay si la Oceanul Indian, Maritim Resort & Spa Mauritius are o piscină in aer liber si facilităti spa. Restaurantul in stil colonial oferă vedere la raul Citron.

Camerele spatioase de la Maritim Resort & Spa Mauritius au aer conditionat si sunt decorate cu mobilier din lemn. Fiecare oferă un balcon privat si acces gratuit la internet WiFi.

Aflat langă ruinele din Balaclava, restaurantul in aer liber serveste o gamă largă de grătare, salate si preparate internationale. Sunt disponibile cocktailuri si băuturi răcoritoare la barul de langă piscină.

Oaspetii pot utiliza toate facilitătile sportive ale hotelului, care includ terenuri de tenis, o scoală de scufundări si facilităti de schi nautic. De asemenea, oaspetii pot juca golf pe terenul cu 9 găuri sau se pot relaxa in centrul spa Tropical Flower.

Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam este la 42 km, iar hotelul asigură parcare privată gratuită. De asemenea, oaspetii au la dispozitie un serviciu de transfer de la/la aeroport si un serviciu de inchiriere auto, la un cost suplimentar.

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

The Oberoi Beach Resort Mauritius

Balaclava, Mauritius, Mauritius

de la 2749 /pers

Hotel Ravenala Attitude Mauritius

Balaclava, Mauritius, Mauritius

de la 1879 /pers

The Westin Turtle Bay Resort & Spa

Balaclava, Mauritius, Mauritius

de la 2079 /pers