Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului



Descriere: Resortul este special conceput pentru cei care doresc sa petreaca o vacanta relaxanta impreuna cu familia sau printre prieteni.

Localizare: Hotelul este situat in cadrul frumosului complex turistic Punta Cana Be Live Collection, cu fata spre Laguna BAAvaro, la doar 15 minute de Aeroportul International Punta Cana, pe malul marii, de unde se poate ajunge usor la principalele centre comerciale, cluburi de noapte si zone de terenuri de golf.

Dotari camere: Hotelul are camerele dotate cu: balcon, baie cu uscator de par, minibar, telefon, TV, fier si masa de calcat, seif, aer conditionat.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, mai multe restaurante a la carte, 4 baruri, discoteca, 5 piscine exterioare cu sezlonguri si umbrelute, sezlonguri si umbrelute la plaja, miniclub, kidsclub, fotbal pe plaja, tenis, tenis de masa, sala fitness, aerobic, snorkeling, caiac, centru Spa, cazino.

Web: www.belivehotels.com/en/hotels-punta-cana/be-live-collection-punta-cana/
Facilitati pentru copii

Babysittting, loc de joaca pentru copii , scaune pentru copii, Kids Club (8-12 ani), Miniclub (4-7 ani), piscina standard pentru copii, Teen Club (13-17 ani).

Activitati sportive / divertisment

Aerobic, scufundari, golf, tenis, tenis de masa, piscine, navigatie, volei, ski pe apa, bar pe plaja, club pe plaja, casino, programe de animatie zilnice, acces direct pe plaja amenajata cu sezlonguri, corturi, umbrele si prosoape, centru de fitness, gradini, salon de coafura, club de noapte, sala de lectura, piscine,  magazine, solar, terasa, spa, teatru si sala TV.

Facilitati camere

Camerele standard (42 m²) sunt decorate in stil caraibian si dispun de un pat dublu sau doua paturi twin, terasa privata, baie complet echipata, minibar, aer conditionat, televizor, telefon, seif. La cerere se pot oferi camere conectate. Capacitate maxima: 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

Facilitati hotel

Pentru un sejur perfect hotelul pune la dispozitia turistilor: camera de bagaje, hamal, concierge intre orele 08:00 si 23:00, express check-in/check-out, spalatorie, salvamari pe plaja, servicii medicale 24h, receptie 24h, servicii de securitate 24h, internet Wi-fi in spatiile comune, colt de internet, parcare, taxi si servicii rent-a-car. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Localizare

Hotelul este situat  pe coasta de est chiar pe plaja Cabeza de Toro. Acesta se afla la 20 de minute de Aeroportul International Punta Cana. In apropiere se afla un teren de golf si un club de iahting si pescuit.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Seif
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Acces internet

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Hard Rock Punta Cana

Punta Cana, Republica Dominicana

de la 3319 /pers

Ocean Blue & Sand

Punta Cana, Republica Dominicana

de la 3049 /pers

Grand Palladium Punta Cana

Punta Cana, Republica Dominicana

de la 2219 /pers