Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Plajă

Piscina

Wi-Fi camere

Wi-Fi zone publice

Parcare

Room Service

Restaurant

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Bel Azur Thalasso & Bungalows este un complex de 4 stele care se află pe malul mării, în Hammamet, și oferă plajă privată, 2 piscine în aer liber, piscină interioară și centru spa cu o gamă variată de servicii. Facilitățile de la Bel Azur Thalasso & Bungalows includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele de la Bel Azur Thalasso & Bungalows au în dotare aer condiționat și Tv. Fiecare cameră dispune de minibar și cană-fierbător. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la piscină. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Bel Azur Thalasso & Bungalows oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile 2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj. Baia termală face parte din oferta variată de servicii spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și 2 piscine exterioare unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Bel Azur Thalasso & Bungalows amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă. Nu lipsesc nici opțiunile de minigolf sau camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Bel Azur Thalasso & Bungalows organizează spectacole cu muzică live, discotecă și alte show-uri atrăgătoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – aerobic, volei și fitness pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru zona de joacă amenajată la interior, unde există jocuri și muzică. Pentru cei mai mici Bel Azur Thalasso & Bungalows oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Bel Azur Thalasso & Bungalows dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tunis, situat la o distanță de 62 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Bel Azur Thalasso & Bungalows sunt: Medina - 1,3 km, Kasbah of Hammamet - 1,4 km, Carthageland Hammamet - 1,7 km.

Restaurante
  • Restaurant le Gourmet - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
  • Restaurant Snack La Pointe - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Discotecă
Divertisment de seară
Muzică/ spectacole live
Minigolf
Darts
Cameră de jocuri
Animatori

Activități timp liber - sport

Volei pe plaja
Tenis de masa
Sporturi nautice
Fitness
Aerobic

Dotări camere

Minibar
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la piscină
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Fierbător
TV
Telefon
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Aer conditionat

Facilități copii

Piscina pentru copii
Babysitting
Loc de joacă în aer liber
Club pentru copii

Facilități persoane cu mobilitate redusă

Accesibil cu scaunul cu rotile

Facilități proprietate

Magazin de suveniruri
Tv în spațiile comune
Teren de tenis
Închiriere echipament tenis
Sala de conferinte
Curăţătorie chimică
Spalatorie
Calcatorie
Terasa
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Transfer la/ de la aeroport
Inchirieri auto
Parcare la proprietate
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
Sală de fitness
Spa/ centru wellness
Plajă
Acces imediat la plajă
Magazine
Lift
Bancomat
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Concierge
Recepție non-stop

Masă

Meniu bufet
Meniu à la carte
2 baruri
Room Service
2 restaurante

Piscină & outdoor

2 piscine exterioare
Gradina
Terasa
Prosoape pentru piscină
Umbrele de soare
Sezlonguri
Piscină cu vedere panoramică
Piscină interioară (deschisă în sezon)

Plajă

Plajă - la 50 m
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Plaja privata

Spa & wellness

Centru Thalasso
Sală de fitness
Servicii de înfrumusețare
Masaj
Onsen/ baie termală
Pachete Spa

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

6 % Oferta Speciala
Hammamet Garden Resort & Spa

Hammamet Garden Resort & Spa

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 468.5 /pers

5 % Oferta Speciala
The Mirage Resort & Spa Hammamet

The Mirage Resort & Spa Hammamet

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 631 /pers

Novostar Pyramides Club & Spa Hotel

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 369 /pers