Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Piscina

Wi-Fi zone publice

Parcare

Restaurant

Plajă

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Situată în Hammamet, această proprietate de 4 stele oferă piscină interioară, piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Eden Yasmine Hotel And Spa includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele confortabile de la Eden Yasmine Hotel And Spa sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat și Tv. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele au balcon cu vedere la piscină sau la grădină. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Eden Yasmine Hotel And Spa pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la saună. Eden Yasmine Hotel And Spa are în dotare jacuzzi. Pentru cei interesați proprietatea oferă tratamente faciale și o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Eden Yasmine Hotel And Spa are acces la o plajă cu nisip.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hammamet, situat la o distanță de 34 km.

Cele mai apropiate atracții de Eden Yasmine Hotel And Spa sunt: Museum of religions - 500 m, Carthageland Hammamet - 550 m, Yasmine Hammamet - 600 m.

Restaurante
  • Restaurant principal - Bucătărie: internaţională
Facilitati

Activități timp liber - sport

Fitness

Dotări camere

Vedere la piscină
Vedere la grădină
Curățenie în cameră - zilnic
Pardoseală de gresie/ marmură
Balcon
TV
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Aer conditionat

Facilități proprietate

Spalatorie
Calcatorie
Terasa
Inchirieri auto
Parcare pe stradă
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
Sală de fitness
Spa/ centru wellness
Lift
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Concierge
Recepție non-stop

Masă

Mic dejun tip bufet
Bar
Restaurant

Piscină & outdoor

Gradina
Terasa
Umbrele de soare
Sezlonguri
Piscina exterioara
Piscina interioara

Plajă

Plajă - la 600 m
Plajă cu nisip

Spa & wellness

Sală de fitness
Sauna
Tratamente faciale
Tratamente corporale
Jacuzzi

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

6 % Oferta Speciala
Hammamet Garden Resort & Spa

Hammamet Garden Resort & Spa

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 447 /pers

The Mirage Resort & Spa Hammamet

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 540 /pers

Novostar Pyramides Club & Spa Hotel

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 299 /pers