Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului



Amplasare

Acest hotel se află la Istanbul, cel mai apropiat aeroport este Istanbul (IST).

Dotări

Clienții pot să se destindă în 24 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O cameră de bagaje, un seif și un bancomat se numără printre facilitățile hotelului. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. O parcare (contra cost) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un ventilator. Există un birou. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin cablu și WiFi (gratuit). În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese și o cafenea. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Harta