Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotel Apartments Alexander este o proprietate de familie, foarte bine intretinuta, cu renovare la fiecare inceput de sezon.
Facilitati camere

CCamerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV, minifrigider (gratuit), chicinetă dotată cu veselă necesară, aer condiționat (opțional, 5 euro/ cameră/ zi), balcon sau terasă. Camerele au o suprafață de 17-20 mp. Prosoapele nu sunt incluse. Hotelul oferă servicii de self-catering. Opţional se poate alege una din variantele de masă: mic dejun, prânz sau cină, mese care se vor servi la tavernă. Tip camere: Standard – hotel app. Alexander este situat pe 3 etaje. Posibilitate cazare in camere pana la 3 persoane.


Facilitati hotel

Hotelul dispune de receptie, terasa, salon-lobby. In imediata vecinatate se afla magazine de unde va puteti aproviziona la preturi foarte bune, iar in statiune se gasesc nenumarate restaurante, taverne si baruri. Plaja: Plaja publica este lata si cu nisip fin, iar intrarea in mare este lina. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost (aproximativ 3 euro/persoana/zi).


Localizare

Hotelul Alexander este situat in statiunea Paralia Katerini, la 150 m distanta de plaja. Distanta pâna la cel mai apropiat aeroport este de 100 km.

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

23 % Early Booking
My Hotel

My Hotel

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

de la 133.5 /pers

6 % Early Booking
GL Hotel

GL Hotel

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

de la 258.5 /pers

Lito Hotel

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

de la 327 /pers