Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Olympic Suites este un complex de apartamente si studiouri situat in apropiere de plaja, la 2 km de centrul orasului Rethymno. Facilitati hotel: piscina, piscina pentru copii, umbrele de plajă (contra cost), piscină in aer liber (deschisă in sezon), bar la piscină, șezlonguri la piscină, terasă, gradină, wi-fi (gratuit in toate spatiile publice), plajă privată. Camerele hotelului dispun de facilitati precum: pat matrimonial sau twin, aer condiționat, acces gratuit la internet, televizor, baie cu cadă, balcon sau terasă, chicineta, seif.
Localizare

Olympic II Hotel  Apartments 4* este amplasat pe plaja Perivolia, la numai 2 km de centrul orasului Rethymnon.


Facilitati camera

Cele 21 de camere (maisonette, apartamente si studiouri) ale hotelului Olympic II  Hotel Apartments 4* sunt dotate cu aer conditionat, kicineta complet echipata, frigider, filtru de cafea, telefon, seif, wi-fi, balcon.


Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia clientilor bar, birou de schimb valutar, cafenea, wi-fi, piscina, bar la piscina, loc de joaca pentru copii, lift. Foarte aproape de hotel se afla Centrul de fitness Olympic Aqua, cel mai mare din Rethymnon care are o piscina incalzita, lunga de 25 m.

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

20 % Last Minute
Hotel Veneto Exclusive Suites

Hotel Veneto Exclusive Suites

Creta-Chania, Grecia

de la 673.5 /pers

16 % Last Minute
Hotel Aquila Rithymna Beach

Hotel Aquila Rithymna Beach

Creta-Chania, Grecia

de la 852.5 /pers

16 % Last Minute
Hotel Aquila Porto Rethymno

Hotel Aquila Porto Rethymno

Creta-Chania, Grecia

de la 842.5 /pers