Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Piscina

Plajă

Wi-Fi zone publice

Parcare

Room Service

Restaurant

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Tia Heights Makadi Bay este un complex de 5 stele care se află pe malul mării, în Hurghada, și oferă plajă privată, 3 piscine în aer liber, aqua park și piscină interioară. Facilitățile de la Tia Heights Makadi Bay includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 1451 camere. Camerele de la Tia Heights Makadi Bay sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Tia Heights Makadi Bay oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și preparate pescărești așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 3 baruri sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Tia Heights Makadi Bay oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Tia Heights Makadi Bay are în dotare cadă cu hidromasaj. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și 3 piscine exterioare cu tobogane cu apă, pentru cei dornici de distracție. Tia Heights Makadi Bay dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Tia Heights Makadi Bay amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este minigolful. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Tia Heights Makadi Bay organizează discotecă.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic. Tia Heights Makadi Bay este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie și sesiuni de snorkelling.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Tia Heights Makadi Bay oferă pătuțuri.

Un centru de închiriere echipament de ski este pus la dispoziția celor interesați chiar la unitatea de cazare. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Tia Heights Makadi Bay poate furniza informații turistice.

Tia Heights Makadi Bay dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Hurghada, situat la o distanță de 23 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Tia Heights Makadi Bay sunt: Makadi Bay Water World - 2,5 km, Mini Egypt Park - 4,0 km, Parcul acvatic Jungle - 13,0 km.

Restaurante
  • Elsayyad - Bucătărie: preparate din pește, Meniu: à la carte
  • Caravan - beach bar & restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte
  • Aladdin - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Discotecă
Minigolf
Darts
Biliard
Animatori

Activități timp liber - sport

Windsurfing
Tenis de masa
Sporturi nautice
Snorkelling
Scufundări
Golf
Fitness
Ciclism
Călărie

Dotări camere

Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
TV
Telefon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Aer conditionat

Facilități copii

Tobogane cu apă
Piscina pentru copii
Paturi bebeluși
Babysitting
Loc de joacă în aer liber
Club pentru copii

Facilități proprietate

Magazin de suveniruri
Teren de golf
Închiriere echipament tenis
Sala de conferinte
Business Centre
Curăţătorie chimică
Spalatorie
Calcatorie
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Transfer la/ de la aeroport
Inchirieri auto
Parcare la proprietate
Wi-Fi zone publice gratuit
Zonă pentru fumători
Camere pentru nefumatori
Camere pentru familie
Sală de fitness
Spa/ centru wellness
Plajă
Acces imediat la plajă
Seif
Magazine
Lift
Bancomat
Camera pentru bagaje
Birou de turism
Concierge
Recepție non-stop

Masă

Meniu bufet
Meniu à la carte
Mic dejun tip bufet
3 restaurante
Meniuri pentru diete speciale
Room Service
Snack Bar
3 baruri

Piscină & outdoor

Piscină interioară (deschisă tot anul)
3 piscine exterioare
Gradina
Terasa
Aqua Park
Umbrele de soare
Sezlonguri
Piscina incalzita

Plajă

Plajă - la 10 m
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Plaja privata

Schi

Închiriere echipament de schi
Schi

Spa & wellness

Sală de fitness
Sauna
Masaj
Baie cu aburi
Jacuzzi
Cada cu hidromasaj

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

11 % Early Booking
Iberotel Makadi Beach

Iberotel Makadi Beach

Hurghada, Egipt

de la 1326 /pers

Lemon & Soul Makadi (Adult Only)

Makadi Bay, Hurghada, Egipt

de la 445.5 /pers

Fort Arabesque Resort, Spa & Villas

Makadi Bay, Hurghada, Egipt

de la 938 /pers