Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Wi-Fi camere

Piscina

Plajă

Wi-Fi zone publice

Parcare

Room Service

Restaurant

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Radisson Blu Hotel Abu Dhabi Yas Island este o proprietate de 4 stele care se află în Abu Dhabi și oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Radisson Blu Hotel Abu Dhabi Yas Island includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 397 camere. Camerele luminoase de la Radisson Blu Hotel Abu Dhabi Yas Island sunt dotate cu mochetă, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de un aparat pentru preparare cafea sau ceai, cană-fierbător și minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la oraș. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Radisson Blu Hotel Abu Dhabi Yas Island oaspeții au la dispoziție 4 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase à la carte. Preparate din bucătăria italiană, internațională și mexicană propun mâncăruri pentru gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj. Radisson Blu Hotel Abu Dhabi Yas Island are în dotare jacuzzi. Pentru cei interesați proprietatea oferă tratamente faciale și o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru cei mai mici Radisson Blu Hotel Abu Dhabi Yas Island oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Radisson Blu Hotel Abu Dhabi Yas Island are acces la o plajă publică.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Abu Dhabi, situat la o distanță de 6,6 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport.

Cele mai apropiate atracții de Radisson Blu Hotel Abu Dhabi Yas Island sunt: Yas Marina - 1,0 km, Yas Links - 1,2 km, Ferrari World Abu Dhabi - 1,8 km.

Restaurante
  • Filini Garden - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte
  • Assymetri - Bucătărie: internaţională
  • Amerigos - Bucătărie: mexicană, Meniu: à la carte
  • Belgian Cafe - Bucătărie: belgiană, Meniu: à la carte
Facilitati

Activități timp liber - sport

Fitness

Dotări camere

Minibar
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la oraș
Vedere la mare
Facilități călcat
Curățenie în cameră - zilnic
Mochetă
Balcon
Fierbător
Mașină de cafea
Canale prin satelit
TV
Telefon
Seif
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Aer conditionat

Facilități copii

Piscina pentru copii
Babysitting
Loc de joacă în aer liber

Facilități proprietate

Sala de conferinte
Business Centre
Curăţătorie chimică
Spalatorie
Calcatorie
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Transfer la/ de la aeroport
Inchirieri auto
Parcare la proprietate
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
Sală de fitness
Spa/ centru wellness
Acces imediat la plajă
Seif
Lift
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Concierge
Recepție non-stop

Masă

4 restaurante
Meniu à la carte
Mic dejun tip bufet
Mic dejun în cameră
Room Service
Bar

Piscină & outdoor

Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Terasa
Prosoape pentru piscină
Umbrele de soare
Sezlonguri
Bar la piscină

Plajă

Plajă publică
Plajă - la 200 m
Plajă cu nisip

Spa & wellness

Sală de fitness
Masaj
Tratamente faciale
Tratamente corporale
Jacuzzi

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Hilton Abu Dhabi Yas Island

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 1589 /pers

Sofitel Abu Dhabi Corniche

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 1039 /pers

Al Raha Beach

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 1079 /pers