Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului



 
CAPADOCA
ZIUA 1 | Sosire in Antalya 
Veti fi intampinati la aeroport de catre ghidul dumneavoastra care va va insoti pana la hotel. Dupa check-in, veti servi uncocktail de bun-venit. Cazare in zona Antalya.
ZIUA 2 | Manastirea Mevlana - Cappadocia
Excursie la Konya. Konya a fost capitala imperiului Selgiucin Evul Mediu timpuriu si este si in zilele noastre, un loc de pelerinaj pentruturcii religiosi. Aici se afla mormantul lui Mevlana. Veti vizita faimoasa manastireMevlana, locul in care a luat nastere ordinul religios al dervisilor mevleviti,cunoscuti si sub numele de dervisi rotitori. Manastirea, transformata astaziintr-un muzeu al artelor islamice, gazduieste adevarate comori ale artei simestesugurilor turcesti. Veti innopta in zona Cappadocia
ZIUA 3|Goreme
In Goreme veti vizita superbele fresce ale bisericilor dinParcul National Goreme, ce fac parte din Patrimoniul cultural UNESCO. Acestpeisaj impresionant este compus din pereti abrupti, piramide sculptate in tufulcalcaros. De aici calatorim catre capela Sfantul Simon, care este cunoscut sica Valea Calugarilor sau Valea Cosurilor de fum  In cele din urma veti vizita din exterior varfulcelui mai inalt con din tuf calcaros din Uchisar. Dupa-amiaza vom vizita unatelier de tesut covoare unde veti cunoaste intregul proces incepand cuproducerea materialelor: bumbac, matase si lana, pana la teserea produsuluifinit. In cele din urma vom face o plimbare in frumoasa Avanos, renumita pentruarta ceramicii. Veti innopta in zona Cappadocia.
ZIUA 4|Carierele de tuf calcaros din Cappadocia
Regiunea Cappadocia egaleaza peisajului fantastic selenar,accentuat de conurile bizare de tuf calcaros in interiorul carora suntincastrate locuinte si biserici. Creatorul acestui peisaj, este un vulcan carea imprastiat in zona cantitati imense de cenusa de tuf calcaros de-a lungulperioadei sale de activitate. Prin intermediul influentelor climaticestraturile au fost despicate si prin eroziune s-au format canioane adanci.Primii locuitori ai acestor meleaguri s-au refugiat in secolul 7. Mai tarziu auurmat calugarii care au ctitorit aici biserici, capele, manastiri si schituri,sculptand roca vulcanica. Cazare in zona Cappadocia.
 
ZIUA 5|Sultanhani- Antalya
Vom pleca din Cappadoccia si vom merge in Sultanhani pentrua vizita faimosul caravanserai Sultan Han din timpul imperiului Selgiuc. Apoi,prin muntii Taurus, vom merge inapoi in Antalya, unde vom petrece ultimele 3nopti. Cazare peste noapte in zona Ant
 
ZIUA 6|Antalya - Cascada Karpuzkaldiran
Vizitarea unuia dintre cele mai frumoase orase de pe RivieraTurceasca. Protejat de peisajul montan magnic al muntilor Taurus aici prosperao vegetatie bogata. Printre altele, veti vedea simbolul orasului, Yivli Minaret.Pe Kalekapisi, poarta cetatii, se afla turnul cu ceas pe un turn vechi alfortificatiei. In timpul plimbarii in jurul orasului vi se ofera sansa de aface cumparaturi, in special bijuterii si articole din piele. Sfarsitulexcursiei este incununat de vizita noastra la cascada Karpuzkaldran.
Pentru excursie Cappadocia :25 pax
Servicii incluse
- Zbor dus-intors Bucuresti-Antalya
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- Ghid vorbitor de limba romana
- Cazare 7 nopti la hoteluri de 4*
1 noapte in Antalya;
3 nopti in  Cappadocia;
3 nopti in  Antalya.
- Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet sau a la carte.
- Transportul la obiectivele turistice mentionate in program
Servicii neincluse:
-       Pachet cina tip bufet sau a lacarte (7 nopti) + bilete intrare obiective turistice mentionate
EXTRA PACHET
CINA + INTRARE OBIECTIVE TURISTICE MENTIONATE:                                    
Excursii:                                                                                                        
1-       MANAVGAT BOOT;
2-       CETATE ORTA HSAR & VALEANDRAGOSTTLOR & PRANZUL;
3-       PRANZUL din ziua 3;                      
4-      SEARA TURCESCA;             
5-      JEEP SAFAR;                                                                                                
6-      DERVUL;
7-      BALON
Excursiile optionale se achita la destinatie.
PENTRU BALON PRETUl SI ZIUA SE POT SCHIMBA IN FUNCTIE DEVREME.

 

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Bilet avion Antalya

Antalya, Turcia

de la 164.5 /pers

16 % Early Booking
Megasaray Westbeach

Megasaray Westbeach

Antalya, Turcia

de la 721 /pers