Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului



LOCALIZARE
Dorisol Estrelicia se afla la 500 de metri de promenada de pe faleza din Funchal si de complexul de inot Lido. Aeroportul International Madeira este situat la 20 km de proprietate. Centrul orasului Funchal se afla la 2 km de proprietate.

FACILITATI
Dorisol Estrelicia are un mic centru spa cu sala de fitness, baie de aburi si cada cu hidromasaj. Oaspetii au la dispozitie o piscina interioara si pot juca biliard, darts si tenis de masa in sala de recreere. Restaurantul de la parter serveste micul dejun tip bufet si cina. In timpul verii, barul de pe terasa organizeaza in mod regulat seri muzicale. In plus, proprietatea ofera muzica live si program happy hour la barul cu pian.

RESTAURANT
Restaurantul de la parter serveste mic dejun tip bufet si cina. In timpul verii, la barul de pe terasa se organizeaza frecvent seri muzicale. In plus, proprietatea ofera muzica live si program happy hour la barul cu pian.

CAMERE
Camerele moderne ale hotelului sunt prevazute cu TV prin satelit si birou. Multe camere se bucura de vedere la deal si la Oceanul Atlantic.
Camera dubla-15 mp-Camera dubla cu baie privata si TV prin cablu.
Camera tripla-22 mp-Camera tripla cu baie privata si TV prin cablu.
Camera dubla cu balcon-15 mp-Aceasta camera are un balcon mobilat, cu vedere partiala la mare si la golful Funchal sau vedere partiala la mare si la piscina. Este dotata cu TV prin satelit.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Allegro Madeira - Adults Only

Funchal, Madeira, Portugalia

de la 1079 /pers

Castanheiro Boutique Hotel

Funchal, Madeira, Portugalia

de la 1469 /pers

Dorisol Buganvilia Aparthotel

Funchal, Madeira, Portugalia

de la 919 /pers