Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului



DB Seabank Resort + Spa oferă o locație liniștită in orașul Mellieħa, langă golful L-Ghadira. Pune la dispoziție piscine, atat in interior, cat și in aer liber, facilităti de wellness si multe restaurante. Pentru fiecare cameră este rezervat 1 loc de parcare gratuit.

Seabank Resort oferă servicii de 4 stele, un număr de baruri de cocteil și restaurante, dar și un centru spa. Oaspeții pot utiliza gratuit sauna, baia turcească și cada cu hidromasaj.

Toate camerele de la Seabank au WiFi gratuit, balcon mobilat, aer conditionat si TV prin satelit. Acestea oferă vedere la peisajul rural sau la mare. Camerele pun la dispoziție gratuit și aparat de ceai/cafea.

Mesele incluse in tarif, conținand aperitive, specialități la grătar, pizza și deserturi sunt servite in restaurantele proprietății. Este disponibil bufet de mic dejun, cu cereale, mezeluri, iaurt, produse de patiserie daneze și suc de fructe. Oaspetii pot savura, de asemenea, mic dejun englezesc complet.

Complexul oferă pe tot parcursul anului un program variat de divertisment pentru adulti si un club pentru copii. Clubul desfășoară activități zilnice pentru copiii cu varsta intre 4 și 11 ani. Personalul este mereu disponibil pentru a oferi informatii turistice utile.

Langă hotel se găseste o statie de autobuz care oferă legături către toate zonele din Malta, inclusiv la aeroport si spre orasul Valletta, aflat la 25 km.

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Maritim Antonine Hotel & Spa

Mellieha, Malta, Malta

de la 679 /pers

Labranda Riviera Premium Resort & Spa

Mellieha, Malta, Malta

de la 929 /pers

Paradise Bay Resort Hotel

Mellieha, Malta, Malta

de la 749 /pers