Schimba datele

Oferte

Pret final 2 Adulti , 15 Nopti , 16.03.2024 -31.03.2024

Camera
Masa
Alte detalii
Pret
dubla standard
Conform itinerar
Plecare din Budapesta / Avion
Vezi detalii
4 580 €
Transe de plata
Conditii de anulare
 • 4580 € de la 05.03.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
Selectie Detalii Pret
Camera : dubla standard
Masa : Conform itinerar
Alte detalii : Plecare din Budapesta / Avion
4 580 €
- doar la cerere - oferta disponibila

Itinerar

Vietnam, o țară plină de farmec în Asia de Sud-Est, oferă o experiență fascinantă și variată pentru călători. Cunoscută pentru istoria sa bogată și cultura diversă, Vietnam este un amestec de tradiție și modernitate.

Ziua 1
Budapesta - Hanoi

Hotel Le Jardin Haute Couture 4*
Masa: catering inclus in avion

- Le Jardin Haute Couture 4*
https://lejardinhotels.com/hanoi-haute-couture/

Ziua 2,3
Zile libere Hanoi

Hotel Le Jardin Haute Couture 4*
Masa: mic dejun

- Le Jardin Haute Couture 4*
https://lejardinhotels.com/hanoi-haute-couture/

Ziua 4
Croaziera si cazare Ha Long Bay (1 noapte)


Masa: mic dejun, pranz, cina

-Cozy Bay Cruise
https://cozybaycruise.com/

Zilele 5,6,7,8,9,10.
Relaxare la plaja în Da Nang


Masa: mic dejun

Royal Lotus Hotel 4*
http://royallotushoteldanang.vn/ 

 Dupa micul dejun timp liber pentru ultimele cumparaturi si relaxare. Transfer catre Danang, zona de litoral. Sosire la Royal Lotus Hotel 4* sau similar, cazare. 5 zile de relaxare la plaja intr-una dintre cele mai vibrante statiuni de la Marea Chinei de Sud. Street food, viata de noapte, plaja si relaxare.

Zilele 11,12,13,14
City Break si cazare in Ho Chi Min


Masa: mic dejun

Scurt city break pentru a descoperi “Perla Estului  Indepartat”, la pas pe marile bulevarde cu arhitectura puternic influentata de perioada colonial franceza, in contrast cu pietele traditionale . Timp liber pentru cumparaturi si relaxare la unul din numeroasele centre Spa din centrul orasului. Ne vom caza la Central Palace Hotel 4*sau similar.

Ziua 15
Zbor spre casa


Masa: catering inclus in avion

Ofertă

       Vietnam, o țară plină de farmec în Asia de Sud-Est, oferă o experiență fascinantă și variată pentru călători. Cunoscută pentru istoria sa bogată și cultura diversă, Vietnam este un amestec de tradiție și modernitate.
Peisajele vietnameze sunt impresionante, de la plajele cu nisip fin și munții înalți la insulele pitorești și stâncile spectaculuase din Halong Bay.
Călătorii pot explora orașe vibrante precum Hanoi, Ho Chi Minh (Saigon) și Hoi An, care oferă istorie și energie urbană. De asemenea, Vietnamul este bogat în temple, mănăstiri și locuri istorice care ilustrează influența budismului și a altor culturi.
       Vietnamul este o țară prietenoasă și plină de viață, cu oameni calzi și ospitalieri. Este o destinație minunată pentru călători care doresc să exploreze o cultură fascinantă și să se bucure de frumusețea naturală a peisajelor variate.

Itinerar

Hanoi – Ha Long Bay –  Da Nang - Ho Chi Min

Informații

 • Condiţii de intrare şi regim de şedere
  Cetăţenii români au nevoie de viză pentru a călători în Vietnam - procesata de agentie la costul suplimentar de 50USD/pers. Detalii complete despre viza regasiti pe adresa:
  https://evisa.xuatnhapcanh.gov.vn/trang-chu-ttdt 
  Detalii complete despre conditiile de calatorie in Vietnam pot fi regasite la adresa:
  https://www.mae.ro/travel-conditions/3760 


  Atenţie! Valabilitatea documentelor de călătorie trebuie să depăşească cu cel puţin sase luni data încheierii călătoriei (data ieşirii de pe teritoriul Vietnamului).
 • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale, înainte de plecare. Orice modificare apărută ulterior va fi notificată în timp util.
 • Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 • Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare  (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 • Asistența turistică este asigurată de reprezentanții la destinație și include preluarea, însoțirea și transferul turiștilor de la aeroport la cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic, precum și suport la destinație pe durata sejurului, fiind în legătură directă cu organizatorul.

 • In cazul în care orarul de zbor suferă anumite modificări, acesta va fi anunțat în timp util!

Opționale

Complexul Ho Chi Minh din Piata Ba Dinh unde se afla Mausoleul lui Ho Chi Minh, edificiu monumental in marmura si granit in onoarea fondatorului Vietnamului unificat, continuam cu casa traditionala de lemn care a fost resedinta acestuia si unica Pagoda pe Un Pilon. Urmeaza Templul Literaturii-sanctuar al Confucianismului, locul primei Universitati din Vietnam, iar la final nu trebuie sa ratam cel mai vizitat templu din Hanoi – Ngoc Son, asezat pe lacul Hoan Kiem
(50eur/pers., excursie de o zi).

Croaziera pe raul Parfumat spre Pagoda Thien Mu, iar ulterior putem termina vizita cu o oprire la mormantul imperial al lui Tu Duc.
(50eur/pers., excursie de o zi).

Vizita Hoi An: transfer catre Hoi An. In zona centrala, exclusive pietonala descoperim Podul Japonez, Templul Chinezesc, Casa Tan Ky–casa pastrata de sapte generatii. Scurta plimbare cu barca pe raul Sampan cu debarcare in apropierea pietii de noapte.
(55eur/pers., excursie de o zi)

Vizita Golden Bridge: dealurile Ba Na cu o calatorie pe una dintre cele mai lungi telegondole din lume + plimbare pe Golden Bridge, pranz inclus
(55eur/pers., excursie de o zi).

Vizita la tunelurile Cu Chi: vizita incepe cu admirarea peisajelor rurale ale zonei din imediata vecinatate a Saigonului, dupa care un scurt documentar ne prezinta o scurta istorie a locurilor care au gazduit 18.000 de sateni deveniti luptatori de guerrilla, acestia folosindu-se de 200 km de pasaje si adaposturi sapate cu mana.
(45eur/pers., excursie de o zi).

Vizita si croaziera in Delta Mekong: incepem cu o scurta oprire la templul Vinh Trang, dupa care ne imbarcam in barcile cu motor care ne vor plimba de-a lungul raului Mekong. Vom avea ocazia sa degustam un pranz traditional vietnamez alaturi de numeroase fructe si ceaiuri preparate cu drag de localnici. Ne vom reintoarce cu barca la locul de transfer catre hotel in cursul dupa amiezii. (55eur/pers., excursie de o zi).

Hotel

- Le Jardin Haute Couture 4*
https://lejardinhotels.com/hanoi-haute-couture/

-Cozy Bay Cruise
https://cozybaycruise.com/

-Tren de noapte Ha Noi – Hue

-hotel EMM 4*
https://emmhotels.com/en/hotels/emm-hotel-hue

-Royal Lotus Hotel 4*
http://royallotushoteldanang.vn/ 

-Central Palace Hotel  4*
http://www.centralpalacesaigon.com/

 
 

other-tours-in-destination

Islanda de la Sud la Vest - In cautarea Aurolei Boreale 2024

Tarile Nordice-Tarile Baltice

de la 3433 /pers

14 % Oferta Speciala
India & Nepal - Magie si Mister 2024-2025
4 % Oferta Speciala
Mongolia – Natura Neimblanzita 2024

Mongolia – Natura Neimblanzita 2024

Mongolia circuite

de la 1984.5 /pers