Schimba datele

Oferte

Itinerar

       Zanzibar, o insulă exotică situată în largul coastei Africii de Est, este o destinație fermecătoare pentru călători în căutare de aventură și relaxare. Această insulă este cunoscută pentru plajele sale cu nisip alb, apele cristaline ale Oceanului Indian și atmosfera sa tropicală.

Ziua 1
Cluj – Istanbul - Zanzibar

Hotel Mambo Ocean Resort SF
Masa: catering inclus in avion

Plecare din Cluj la ora locala 9.30 catre Istanbul unde vom ajunge la ora locala 12:20. Dupa o escala de 7 ore vom decola spre Zanzibar unde vom ajunge a 2-a zi la ora 4.20 dimineata.

Zilele 2-11
Zile libere Zanzibar

Hotel Mambo Ocean Resort SF
Masa: demipensiune

Zile libere in cadrul resortului Mambo Ocean Resort, unde ne vom relaxa si ne vom bucura de plajele deosebite din apropiere

Ziua 12
Zbor spre casa


Masa: catering inclus in avion

Plecare din Zanzibar  la ora 05:20 cu sosire in Istanbul 12:50 iar după o escală de aproximativ 7 ore vom decola spre Cluj unde vom ateriza la ora locala 20:55

Informații

  • Condiţii de intrare şi regim de şedere

Cetăţenii români nu au nevoie de viză pentru a călători în Zanzibar.
Cetăţenii români pot călători în acest stat în baza paşaportului valabil.

Atenţie! Valabilitatea pasapoartelor de călătorie trebuie să depăşească cu cel puţin trei luni data încheierii călătoriei (data ieşirii de pe teritoriul Tanzaniei).

  • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale, înainte de plecare. Orice modificare apărută ulterior va fi notificată în timp util.
  • Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
  • Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare  (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor

Hotel

Mambo Ocean Resort

https://mambohotels.com/
 *În cazul în care orarul de zbor suferă anumite modificări, acesta va fi anunțat în timp util!

Opționale

Excursiile optionale de care ne putem bucura pe parcursul acestui sejur:

FERMA DE MIRODENII + STONE TOWN + PRISON ISLAND

O excursie de o zi intreaga care incepe cu o vizita dis-de-dimineata la o fermalocala de condimente, unde avem ocazia sa experimentam mirosurile si gusturile zanzibareze,urmata de o vizita la StoneTown, unde ne vom plimba pe strazile inguste si vom vedea adevarata viata reala a localnicilor de pe insula.
Vom savura un pranz delicios, dupa care ne vom imbarca in cursa cu barca rapida pentru a ajunge pe Prison Island, celebra destinatie in care putem intalni testoasele cu varsta de peste 200 de ani.Calatoria cu barca rapida dureaza 30 de minute pe sens.
Tarif: 90$/adult, 60$/copil

INSULA MINEBA
Pe parcursul sejurului nostru, vom putea admira de pe plaja hotelului Insula Mneba, insa pentru cei mai curiosi dintre noi exista sansa de a explora insula indeaproape.
Insula este renumita printre  pasionatii de snorkeling pentru viata marina care este extrem de colorata,indiferent de adancimea apei din largul insulei. De asemenea, delfinii sunt vazuti adesea in jurul insulei, astfel incat vom avea sansa sa ii vedem in habitatul lor natural.
Tarif: 45$/persoana

PADUREA BEACHPADUREA JOZANI + THE ROCK + KAE BEACH

Excursia de o zi intreaga va incepe dimineata cu o vizita la Padurea Jozani, cunoscuta mai ales pentru maimutele colobus rosii, care sunt endemice in Zanzibar. In urma cu 20 de ani, acestea au fost in pericol de disparitie. De atunci, aceasta tendinta s-a inversat datorita proiectului de conservare.
In prezent traiesc aproximativ 6000 de maimute colobus rosii.
Ziua va continua cu o vizita la restaurantul de renume mondial The Rock, unde vom avea timp sa ne plimbam, sa ne bucuram de nisipul auriu al plajei celebre, dar si sa luam pranzul pe cont propriu. Dupa amiaza ne relaxam pe plaja Kaepana la apusul soarelui.
Tarif: 65$/adult, 45$/copil.

BLUE SAFARI
Petrecem o zi intreaga in jurul apelor frumoase din Zanzibar, navigand cu una dintre navele noastre traditionale Dhows. Ziua include un festin cu fructe de mare proaspete,cateva sesiuni de snorkeling si o vizita la cel mai batran arbore Baobab de peinsula.
Tarif: 90$/adult, 65$/copil

NUNGWI + PLAJA KENDWA
Excursie de o dupa-amiaza pentru a vizita plaja plina de viata din Nungwi, cu cateva ore de inot si relaxare,urmata de o vizita la frumoasa plaja Kendwa pentru a vedea cel mai frumos apus de soare, remarcabil pentru aceasta destinatie.
Tarif: 40$/persoana

Itinerar

 Ziua 1 Cluj – Istanbul - Zanzibar

Plecare din Cluj la ora locala 9.30 catre Istanbul unde vom ajunge la ora locala 12:20. Dupa o escala de 7 ore vom decola spre Zanzibar unde vom ajunge a 2-a zi la ora 4.20 dimineata.

Zilele 2-11. Zile libere Zanzibar

Zile libere in cadrul resortului Mambo Ocean Resort, unde ne vom relaxa si ne vom bucura de plajele deosebite din apropiere

Ziua 12. Zbor spre casa

Plecare din Zanzibar  la ora 05:20 cu sosire in Istanbul 12:50 iar după o escală de aproximativ 7 ore vom decola spre Cluj unde vom ateriza la ora locala 20:55

Ofertă

        Zanzibar este o destinație de vis pentru iubitorii de soare, cu plaje perfecte pentru scăldat, snorkeling și sporturi nautice. O experiență de neuitat o reprezintă explorarea fondului marin bogat în biodiversitate, cu recife de corali și o varietate de viețuitoare marine colorate.

 
 

other-tours-in-destination

Islanda de la Sud la Vest - In cautarea Aurolei Boreale 2024

Tarile Nordice-Tarile Baltice

de la 3433 /pers

14 % Oferta Speciala
India & Nepal - Magie si Mister 2024-2025
4 % Oferta Speciala
Mongolia – Natura Neimblanzita 2024

Mongolia – Natura Neimblanzita 2024

Mongolia circuite

de la 1984.5 /pers