Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului


Facilități de top

Plajă

Wi-Fi camere

Piscina

Wi-Fi zone publice

Parcare

Restaurant

Activități timp liber - sport

Spa & wellness


Armas Lara este o proprietate care se află în Lara (Antalya), la o distanță de 800 m de plaja Kundu și oferă unități de cazare cu aer condiționat și terasă în aer liber. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele luminoase de la Armas Lara sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai, fierbător și minibar. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Armas Lara oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și preparate pescărești așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 3 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de coafor. În cadrul proprietatății există 2 piscine în aer liber cu tobogane cu apă pentru cei dornici de distracție.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Armas Lara organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogan cu apă sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Armas Lara poate furniza informații turistice.

Armas Lara dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite. Armas Lara asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Armas Lara se află la 20 km de Orașul Antalya și la 10 km de Aeroportul Antalya.

Cele mai apropiate atracții de Armas Lara sunt: Parcul tematic The Land of Legends - 10,1 km, Garden of Tolerance - 10,5 km, Garden of Tolerance - 10,5 km.

Restaurante
  • Restaurant 2 - Bucătărie: preparate din pește, Meniu: à la carte
  • Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Împrejurimi

Puncte de interes

  • Orașul Antalya - 20 km
  • Old City Marina - 17 km
  • Poarta lui Hadrian - 17 km
  • Garden of Tolerance - 11 km
  • Parcul tematic The Land of Legends - 10 km

Aeroporturi în apropiere

  • Aeroportul Antalya - 10 km

Plaje în vecinătate

  • Kundu Beach - 800 m
  • Kadriye Beach - 5 km
Facilitati

Activități timp liber - agrement

Divertisment de seară
Animatori

Activități timp liber - sport

Volei pe plaja
Tenis de masa

Dotări camere

Minibar
Wi-Fi camere
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Fierbător
Mașină de cafea
TV
Telefon
Seif
Foehn
Baie cu dus
Aer conditionat
Baie cu cadă sau duș
Canale prin satelit

Facilități copii

Piscina pentru copii
Loc de joacă în aer liber
Club pentru copii

Facilități proprietate

Lobby Bar
Spalatorie
Calcatorie
Parcare la proprietate
Wi-Fi zone publice gratuit
Spa/ centru wellness
Plajă
Seif
Magazine
Camera pentru bagaje
Birou de turism
Recepție non-stop

Masă

All Inclusive
Meniu bufet
Meniu à la carte
3 baruri
2 restaurante

Piscină & outdoor

2 piscine exterioare
Terasa
Umbrele de soare
Sezlonguri
Bar la piscină
Tobogan cu apă

Plajă

Plajă - la 800 m
Bar pe plaja
Transfer la plajă gratuit
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Plaja privata

Spa & wellness

Coafor
Sauna
Masaj
Baie cu aburi
Baie turceasca
• Sejururi externe, plecari 2022: 10% avans la inscriere; 20% pana la 31.05.2022 Diferenta de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Club Hotel Falcon

Antalya, Turcia

de la 639 /pers

Melas Lara

Lara , Antalya, Turcia

de la 1049 /pers

Nirvana Cosmopolitan (EX.KERVANSARAY LARA )

Lara , Antalya, Turcia

de la 1318 /pers