Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului



Localizare

Complexul Sol Nessebar se afla la o distanta de numai 2.5 km de orasul vechi Nessebar, oras cu o istorie impresionanta, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Complexul este compus din 3 hoteluri: Sol Nessebar Palace 5*, Sol Nessebar Bay 4 *si Sol Nessebar Mare 4*. Hotelurile se afla la 100m distanta fata de plaja si sunt inconjurate de spatii verzi atent ingrijite.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu 2 paturi twin(lipite/se pot separa), fotoliu extensibil, balcon, aer conditionat, televizor, Wi-Fi, mini bar, telefon, seif(contra cost), uscator de par, baie cu dus.

Hotelul Sol Nessebar Palace 5* are 363 camere: Duble cu vedere la parc/mare - min 2, max 2+2/3 Camere family cu vedere la parc/mare( 2 duble interconectate) - min 2+2 (2-11.99 y.o.), max 4+2

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant principal, restaurante tematice, bar in lobby si la piscina, Aquapark cu 6 topogane, castel pentru copii, miniclub, loc de joaca, piscina interioara, piscina exterioara, WiFi gratuit, programe de animatie pentru adulti si copii, sporturi acvatice, mini disco, terenuri de tenis, teren de joaca multifunctional(baschet, fotbal, volei), masa de biliard, Centru SPA, sala de fitness, club de noapte, parcare, servicii medicale, birou pentru inchiriere masini/biciclete.

Facilitati

AC ( aer conditionat )
Babysitting
CH ( incalzire centralizata )
Camere familii
Camere persoane cu dizabilitati
Centru Spa & Wellness
Fitness
Piscina exterioara
Piscina interioara
Restaurant
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Acces internet
Bar
Camera pentru bagaje
Camere nefumatori
Lift
Loc de joaca pt copii
Receptie 24h
Rent-a-car
Sala de conferinta
Schimb valutar
Seif
Spalatorie - Curatatorie
Sporturi
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
• 50% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise. • Pentru anulare se aplica penalizare conform conditiilor de inscriere.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte oferte in destinatie

BILYANA BEACH

Nessebar, Bulgaria

de la 363 /pers

Festa Panorama

Nessebar, Bulgaria

de la 340 /pers

24 % Early Booking
MPM HOTEL ARSENA

MPM HOTEL ARSENA

Nessebar, Bulgaria

de la 322 /pers