Schimba datele

Oferte

Itinerar

ZIUA 06.10.2020
Plecare din Budapesta -

- Plecare din Budapesta in 06.10.2020, ora 20.05, sosire la Istanbul la ora 23.10.

ZIUA 07.10.2020
Istanbul -

- Plecare din Istanbul in data de 07.10.2020, ora 2.00, sosire in Singapore la ora 17.50.

- Cazare 3 nopti in Singapore la Days Windham Singapore, 3* cu mic dejun inclus.
https://dayshotelsingapore.com/ 
- Printre cele mai importante atractii turistice din Singaporese numara cartierul Little India si gradinile nationale de orhidee. Exploreaza orasul pornind din Centrul Civic unde vei putea vedea Padang cu terenul si clubul de criket, Primaria, Casa Parlamentului si Cladirea Curtii Supreme de Justitie. Opreste-te in Parcul Merlion, o importanta atractie a orasului. Merlionul este o creatura mitica cu cap de leu si corp de peste, o emblema a orasului Singapore. Aici vei avea parte de privelisti incredibile asupra Golfului Marina (Marina Bay). Continua cu Thian Hock Keng Temple - cel mai vechi templu din Singapore ce este inchinat atat zeitatilor buddiste, cat si a celor taoiste. Descopera Chinatown si Gradina de Orhidee, ce cuprinde peste 60.000 de orhidee.

ZIUA 10.10.2020
Singapore

- Plecare in Singapore in data de 10.10.2020, ora 10.35, sosire in Denpasar, Bali la ora 13.20.

- Cazare 3 nopti la Ubud la Pertiwi Bisma 1, 3*, cu mic dejun inclus.
https://pertiwibisma.com/ 
- In functie de cat esti de “plimbareti” polti alege o plimbare de 15 minute sau mai lunga in Campuhan Ridge Walk. Peisajul este incredibil de frumos, o mare de verde si aerul proaspat sunt perfecte pentru a scapa de agitatia orasului. Sacred Monkey Forest Sanctuary Ubud este locul perfect pentru a admira maimutele in mediul lor natural, padurea fiind pozitionata in apropiere de centrul orasului. Vei putea admira cum maimutele gri cu coada lunga se leagana printre copaci si mananca banane. Padurea de nucsoara este foarte dragut amenajata cu poteci pavate, temple antice si statui in forma de gardieni acoperite cu muschi de un verde crud. Ubud Royal Palace (Puri Saren Ubud) este un oras traditional, resedinta uneia dintre familile regale din Bali. Palatul are aproximativ 200 de ani si vei putea admira arhitectura traditionala care este inca mentinuta de mostenitori. Tot aici poti sa iti cumperi un bilet pentru a vedea seare, dansurile traditional balianeze. Pe aceiasi strada principala ca si Palatul Regal se afla si superbul templu de apa, Pura Taman Saraswati. Arhitectura balineza si iazuri pline cu flori roz de lotus fac acest templu sa fie una dintre cele mai frumoase atractii turistice din Ubud. Terasele Tegallalang Rice Terrace sunt unul dintre cele mai faimoase obiective turistice din Bali. Orezul este plantat in terase, un mod traditional de irigare in Bali  inca din secolul opt. Ubud Market - Deschisa zilnic, piata din centrul orasului se afla chiar vis-a-vis de Palatul Regal. Poti gasi tot ce iti doresti la super preturi, iar majoritatea lucrurilor sunt realizate de localnici. Nu ezita sa negociezi, in aceasta tara negociatul este la el acasa si nu o sa jignesti localnicii daca faci acest lucru. 

ZIUA 13.10.2020
Ubud -

13.10.2020, transfer de la hotel Ubud la hotel Kuta.

- Cazare 7 nopti Bali(litoral) la Grand Balisani Suites 4*, cu mic dejun inclus.
https://www.balisanisuites.com/ 
- Printre cele mai renumite obiective turistice ale insulei poti descoperi: Templul Uluwatu situat in sudul insulei cu o vedere spectaculoasa asupra oceanului, Orezariile Jatiluwih ce fac parte din patrimoniul Unesco si nu sunt atat de turistice precum cele din Tegallalang, insa extrem de autentice si frumoase, alaturi de Templul Beratan sau Templul de pe Lac. Cascada Sekumpul – cea mai cunoscuta cascada din Bali, situata in nordul insulei impresioneaza prin frumusetea si unicitatea peisajului. Plajele din Bali care nu trebuie ratate: Uluwatu – Padang Padang si Dreamland Beach, Lovina Beach (Nord) – apusul privit de aici e spectaculos; Amed – plaja cu nisip negru (Est), Jimbaram – pentru apus (Vest), dar si Blue Lagoon care e un fel de comoara ascunsa ce asteapta sa fie descoperita. 
 

ZIUA 20.10.2020
Denpasar

20.10.2020, plecare din Denpasar, ora 21.00, sosire Istanbul ora, 5.00
Plecare Istanbul, 21.10.2020, ora 7.10, sosire Budapesta ora, 8.10.