schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Pensiunea Roua Sinaia - locul perfect pentru o experienta relaxanta si confortabila in inima muntilor Carpati. Situata pe Strada Zamora, Nr. 5, in frumosul oras Sinaia, pensiunea noastra va asteapta cu bratele deschise pentru a va oferi un sejur de neuitat.
Caracteristici principale ale Pensiunii Roua:

Camere Matrimoniale Modern Utilate: Dispunem de 13 camere matrimoniale elegante si modern utilate, fiecare dotata cu facilitati de ultima generatie pentru a va asigura confortul maxim. Fiecare camera are baie proprie, asigurAend intimitatea si comoditatea oaspetilor nostri.

Bucatarie Complet Echipata: Pentru cei care doresc sa-si pregateasca propriile mese, punem la dispozitie o bucatarie complet utilata, dotata cu toate echipamentele necesare. Puteti savura preparatele preferate chiar in confortul camerei dumneavoastra sau in sala de mese special amenajata.

Sala de Mese Spatioasa: Oferim o sala de mese generoasa, cu o capacitate de 26 de locuri, unde puteti sa va bucurati de mese intr-un cadru placut si relaxant. Atmosfera primitoare face ca fiecare masa sa fie o experienta inedita.

Curte Exterioara cu Gratar: Pensiunea noastra dispune de o curte exterioara amenajata, unde va puteti relaxa in aer liber sau puteti organiza seri de gratar alaturi de cei dragi. O oaza de liniste si frumusete naturala va asteapta in curtea noastra.

Parcare Gratuita: Asiguram parcare gratuita pentru toti oaspetii nostri, eliminAend orice griji legate de gasirea unui loc de parcare convenabil.

Inchiriere Totala sau Individuala: Pensiunea Roua ofera posibilitatea de inchiriere atat totala, pentru evenimente speciale sau grupuri mari, cat si individuala, pentru cei care doresc o experienta mai intima si personalizata.


Sunt acceptate animale de companie fara taxa suplimentara.


Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte oferte in destinatie

Mara

Sinaia, Jud. Prahova, Romania

de la 1009 Lei/pers

Vila Economat - La Tunuri

Sinaia, Jud. Prahova, Romania

de la 891.5 Lei/pers

Anda

Sinaia, Jud. Prahova, Romania

de la 1355.5 Lei/pers