schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Profil: Confort si relaxare

Localizare: Hotelul Rhodos se afla localizat in zona Acapulco, la aproximativ 190 metri fata de plaja si foarte aproape de cele dou sanatorii balneare Grand si Efosan

Descriere: Hotelul a fost complet renovat in 2019 si 2023, oferind sejururi deosebite intr-un cadru rafinat, remarcandu-se prin dotarile moderne dar mai ales prin serviciile de calitate si grija permanenta pentru confortul oaspetilor. Hotelul este alcatuit din doua corpuri cu 65 spatii de cazare, dotate cu aer conditionat, baie proprie cu cabina dus si uscator par, TV LCD cu cablu, minibar, internet, telefon acces in camera pe baza de card, mobilier nou, mocheta, balcoane.
Camere: 
Hotelul este alcatuit din doua corpuri cu 65 spatii de cazare (39 camere duble standard, 14 duble superioare si 12 triple. Acestea au aceleasi dotari, dar sunt pozitionate in corpuri diferite:

Camerele standard sunt situate la parter si dotate cu pat matrimonial sau doua paturi twin, aer conditionat, baie proprie cu cabina dus si uscator par, TV LCD cu cablu, minibar, internet, telefon, acces in camera pe baza de card, podele de parchet, balcoane. Suprafata aproximativ 24 mp.
Repartizarea camerelor se face la receptie in functie de disponibilitate.
Camerele duble superioare  sunt situate la etaj, au pat matrimonial (160x200), aer conditionat, baie proprie cu cabina dus si uscator par, TV LCD cu cablu, minibar, internet, telefon, acces in camera pe baza de card, podele de parchet, balcoane. Suprafata aproximativ 24 mp.
In camerele duble standard si superioare nu se poate acomoda pat suplimentar.
Camerele triple  au in dotare un pat matrimonial (160x200) si un pat de o persoana (90x200), aer conditionat, baie proprie cu cabina dus si uscator par, TV LCD cu cablu, minibar, internet, telefon, acces in camera pe baza de card, mobilier nou, podele de parchet, balcoane.

Hotelul Rhodos dispune de salon pentru servirea micului dejun, iar in zona se gasesc oportunitati diverse de servire a mesei. 

Facilitati:Hotel Rhodos pune la dispozitie un loc de joaca pentru copii exterior, iar receptia are program non stop. Parcarea privata este gratuita, in limita locurilor disponibile.
Servicii cu plata: convorbiri telefonice, copiere documente, transmitere fax

- Se accepta un singur pat suplimentar in camera dubla.
- IN CAMERELE DUBLE SUPERIOARE NU SE ACCEPTA PAT SUPLIMENTAR!
- Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez, in restaurantul hotelului. 
- Pranzul si cina se servesc pe baza de bonuri valorice, in restaurantul Acapulco (2 minute de mers pe jos). 
- Nu se accepta cazarea cu animale de companie.

Ora check-in: 16:00      Ora check-out: 12:00

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitati si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.




Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Blumarine CMP

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1232 Lei/pers

19 % Early Booking
Complex Steaua De Mare - Hotel Meduza

Complex Steaua De Mare - Hotel Meduza

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1675 Lei/pers

18 % Early Booking
Complex Steaua De Mare - Hotel Delfinul

Complex Steaua De Mare - Hotel Delfinul

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1770 Lei/pers