schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Hotelul Xenia 3*, este situat in Naxos, Santorini, la doar 3km de aeroport, la 200m de centrul orasului Chora/Naxos, capitala insulei Naxos. Hotelul a fost construit in anul 2012 si impresioneaza prin amestecul de lux si relaxare la malul marii Egee, situat la cativa pasi de magazine si restaurantele din centrul orasului.
Facilitati camere

Hotelul dispune de camere spatioase, cu un design modren. Camerele dispun de : aer conditionat, TV LCD, frigider, telefon cu linie internationala, seif, acces internet gratuit.

Facilitati hotel

Hotelul Xenia dispune de: 18 camere, snack bar unde este servit micul dejun, zona recreativa cu TV, internet wi-fi, laptop (la cerere contra cost), medic (la cerere), baby-sitter(la cerere), serviciu rent a car, express check-in/check-out, schimb valutar, camera de bagaje, spalatorie, inchirieri biciclete.

Localizare

Hotelul Xenia este situat în Naxos (Chora), Santorini, Grecia, la doar 3km de aeroport, la 200m de centrul orasului Chora/Naxos, plaja se afla la 350m, plaja aurie din Agios Prokopios este situata la 6km si la 500m este portul Naxos.

Sport si Divertisment

Hotelul prin pozitionare are acces rapid la atractiile locale. Este in apropierea cetatii fortificate Castro, de ruinele Marco Sanudo’s Castle, biserica catolica si turnul Crispi, muzeul Arheologi, plaja St. George,  centrul de sporturi nautice, de supermarket, rasturantele, cafenelele si baruri.

Web page

http://www.hotel-xenia.gr/

Drinks & Food

Hotelul dispune de un snack bar unde este servit micul dejun si de unde pot fi cumparate diverse bauturi. La cerere micul dejun poate fi servit direct in camera.

Harta